Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sonic Heroes

Playstation 2
Sonic Heroes
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    6 februari 2004
  • Utvecklare
    Sonic Team
  • Antal ägare
    167
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 7.7

Speltest av mettaltomten

Inskickad av mettaltomten den 24/02 -06 19:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Sonic heroes går ut på att hitta och förgöra Eggman som har byggt ett supervapen som han kommer att ta över världen med. Man kan spela som fyra olika lag var och en med sina egna specialiteter. Var och en av teamen har sin egen snabba gubbe, sin egen starka gubbe och sin egen flygar gubbe. På vägen till Eggmans armada har Eggman placerat ut robotar och bossar som man ska förstöra.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är ett jätteroligt tidsfördriv och ett bra spel. Det går snabbt och det är svårt att hänga med så man får passa sig så att man inte spinger in i en fiende. Det kan vara väldigt växlande mellan svårt och lätt ibland så det är ett spel värt att prova. Team rose är det lättaste laget med kortare banor. Team chaotic är det svåraste laget med uppdrag som man moste utföra. Team sonic är det mellan svåra laget som är nästan neutralt. Team shadow är ungefär som Team sonic.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra för att vara ett så litet spel. det är inte så många som känner till det men dom som gillar Sonic gör nog det. Därför älskar jag spelet. Spelkänslan är riktigt bra det känns som det är en själv som railar och trixar hela tiden. Ljudvalitet är ett moste för ett spel enligt mej och det här är bra ljudkvalitet! Hollbarheten är riktigt bra och man klarar spelet på ungefär en månad om man spelar hela tiden!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7