Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sly 3: Honour Among Thieves

Playstation 2
Sly 3: Honour Among Thieves
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    18 november 2005
  • Utvecklare
    Sucker Punch
  • Antal ägare
    283
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.8

Speltest av lilla_o

Inskickad av lilla_o den 17/06 -06 22:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Sly 3; Honor Among Thieves, handlar främst om att man ska komma in i Coopervalvet, en skattgömma där alla från släkten Cooper som har valt att bli tjuvar, har samlat allt guld, alla diamanter, juveler, rubiner och allt annat som de har samlat på sig när de levde.
Den första tjuven i Cooperklanen hette Slythoncamon (uttalas Sly-ton-kamon) och levde i Egypten, några hundra år före Kristus.
Sly, som förlorade sina föräldrar i en attack från Förskräckliga Femman, hade aldrig en möjlighet att komma in till Coopervalvet, för han visste inte att det fanns.
Men så träffade han en valross som hetter McSweenie, som påstådde att han hade jobbat med Slys pappa. Han berättar om Coppervalvet för Sly, och han beger sig dit. Men när har kommit fram till ön, så märker han att någon redan är där, som också vet om att valvet finns där.
Denne någon är Doktor M. Han har tagit över ön och gjort till en ogenomtränglig borg, medans han försöker att öppna Coopervalvet med bland annat: en diamantborr och en laser. Sly och Bentley inser dock att dom måste skaffa mer tjuvar som kan hjälpa dom in i valvet. Men det kommer inte att bli lätt. Särskilt nu när Murray är borta. När Bentley skadades under Clockwerk operationerna, så tog Murray på sig skulden och stack iväg till den australiska utmarken. Sly och Bentley måste få tillbaka Murray, ifall dom ska kunna ta sig in i valvet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är utomordentligt bar och ett av dom bästa spelen jag någonsin har spelat. Underbar grafik, fantastiska ljudeffekter och musik och fabulösa karaktärer.
Alla länder är också otroliga, dom har skapat en så klar och tydlig bild av landskapen, städerna båtar, flygplan och allt annat.

Betyg till spelet
Det är underbar grafik, fantastiska ljudeffekter och ljud, och fabulösa karaktärer. Hållbarheten är otrolig. Man kan sitta i flera dagar och bara spela och spela. Jättehärligt! Spelkänslan är helt gudomlig! I och med att man kan köpa alla special-attacker, så har man ett mål att sträva mot och vetskapen om att kunna förbättra förmågor man redan har driver en framåt och håller glöden vid liv.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10