Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sly 2: Band of Thieves

Playstation 2
Sly 2: Band of Thieves
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    29 oktober 2004
  • Utvecklare
    Sucker Punch
  • Antal ägare
    229
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.5

Speltest av Gustavia

Inskickad av Gustavia den 14/06 -10 10:46

Handling / story / vad man gör i spelet
Sly 2: Band of Thieves handlar om när Sly Cooper var liten när hans föräldrar hem blev attackerat av den onda Clockwerk ligan som döda Slys föräldrar och stal Thieveus Racoonus. Clockwerk är en stor robotuggla som är odödlig och drevs av hans hat på Cooper familjen. Sly hamlade på ett barnhem och träffade sina två vänner Murray en stark flodhäst som slår sönder allting, och Bentley en väldigt intelligent sköldpadda. Sly lovade att utkräva hämd på Clockwerk och lyckades. Clockwerk demonterades och hamlade på ett museum i Kairo. Sly insåg då sitt misstag om vad som skulle hända om Clockwerk delarna snoddes och sattes ihop. Dom gav sig iväg till Kairo för att sno Clockwerk delarna och förstöra dom. Men när dom kom fram till rummet där Clockwerk delarna låg så hittade dom polisen där istället som då inspekterade rummet och Sly fick då reda på att det var Klawwligan som hade snott delarna.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt bra gjort med bra story. Det är väldigt häftigt att man kan sno pengar från vakter och gå på lina över till en annan byggnad och köpa uppgraderingar till karaktärerna från tjuv shoppe Tjuv-net.När man blir upptäckt på läskiga banor (episod 4 och 5)när man ficktjuvar episod bossen så hoppar man till och får springa iväg för att det inte ska bli GAME OVER.

Betyg till spelet
Grafik: Det är bra grafik fast det finns bättre men det är det som är häftigt att det typ blir som ett tecknat spel med en tvättbjörn med kläder som springer runt och tjuvar hit och dit.

Spelkänsla: Spelkänslan är bra för att man hoppar till när någon attackerar en bakom en staty och när man ficktjuvar vakter och fallskärms hoppar från ett torn.

Ljud: Ljudet finns det inget att klaga på. Det spelas upp massa musik under spelets gång och försvinner om man är nära en fiende och musiken ändras till en vild låt om man blir upptäckt.

Hållbarhet: Hållbarheten är väldigt lång och man tröttnar sällan (för utom om man inte klarar av en boss) så håller det väldigt länge för att man kan spela fritt och ficktjuva massa pengar och låsa upp bonusar.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10