Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sly 2: Band of Thieves

Playstation 2
Sly 2: Band of Thieves
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    29 oktober 2004
  • Utvecklare
    Sucker Punch
  • Antal ägare
    229
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 09/01 -10 11:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Sly, en stor, tjuvaktig tvättbjörn, blev för länge sedan berövad sina fördelar av en onskefull, mekanisk uggla vid namn Clockwerk. Sly bestämde sig för att hämnas och gjorde det. Clockwerk blev demonterad och utställd på museum. Men det var då det. Nu inser Sly att han har begått ett misstag och att de flesta här i världen kommer att vara i fara om Clockwerk någon gång sätts ihop igen. Han ska därför, tillsamans med sina vänner Bentley, en intelligent sköldpadda som hanterar sprängämnen, och Murray, en stor rosa flodhäst som slåss mestadels av tiden, stjäla Clockwerk-delarna för att göra slut på honom en gång för alla. Men istället för att hitta en demonterad Clockwerk, hittar Sly och hans vänner polisen, som spekulerar om Klaww-ligan har stulit delarna. Nu är det upp till Sly, Bentley och Murray att hitta och stjäla tillbaka delarna från den inflytesrika och ökända Klaww-ligan. Men vägen är lång och full av faror...

Vad jag tycker om spelet
Sly 2: Band of Thieves är ett totalt underbart spel. Extremt fritt, vilket är ett klart plus. Jag kan gå runt i timmar på Indiens gator och bara sno pengar av varierande fiender. Man kan spela som Bentley och Murray också och alla har olika färdigheter. Sly kan till exempel gå på linor och ficktjyva, Bentley kan skjuta sömnpilar och lägga bomber, och Murray kan praktiskt taget utplåna allt som rör sig. Och detta är innan man har köpt uppgraderingar på en underlig nätshop kallas Tjuv-Net. Underbart roligt och fritt och är helt klart värt att spelas av vem som helst som har ett PS2.

Betyg till spelet
Grafiken kan först tyckas som lite barnslig och dåligt animerad, men det bara utökar känslan av att man faktiskt ÄR en tvättbjörn i blå utstyrsel som springer runt på Paris gator. Det känns mer som en tecknad serie än bäst-i-test-über-spelgrafik, vilket får det att verka mer opretentiöst och roligt.

Spelkänslan är underbar likaså. Är man som jag är det hur lätt som helst att leva sig in i spelet och få hjärtklappning när man blir upptäckt.

På ljudfronten finns inget att klaga på. Man hör klart och tydligt vad som sägs, man kan välja både engelska och svenska och olika musik spelas vid olika tillfällen och på olika banor. I Kanada spelas mer bom-bom musik medan i Indien är det lugnare och mer ssss-igt. Det avbryts också sär man kommer nära en vakt eller blir upptäckt.

Spelet är väldigt hållbart och kan knappt slitas ut, ens av mer rutinerade spelare som endast spelar för att klara det. Man sugs med in i humorn och spelsättet och bara MÅSTE spela 10 minuter till. Och sen 10 till. Och sen ska man ju bara klara av uppdraget. Men oj, då hände något spännade. Och då... ja, ni förstår. Det fins också gömda bonusar som kan ta en väldig tid att hitta om man inte använder sig av fusksajter som denna.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10