Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sly 2: Band of Thieves

Playstation 2
Sly 2: Band of Thieves
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    29 oktober 2004
  • Utvecklare
    Sucker Punch
  • Antal ägare
    229
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.5

Speltest av PC_Gam

Inskickad av PC_Gam den 21/03 -08 19:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Sly 2 är det andra spelet i Sly-serien. Den startar där det första spelet slutar. I första spelet skulle Sly hämnas på de som mördade hans far. En av dem var Clockwerk, en ond, mekanisk uggla som var avundsjuk på Coopersläktens tjuvrykte. Sly lyckades besegra honom och kvar blir bara delar. I Sly 2 hade delarna ställts ut på museum, men en annat gäng, Klaww-ligan har stulit dem till sig för sina egna elaka syften. Sly vill vara säker på att Clockwerk inte ska ha en chans att återuppstå, så han måste hitta alla delarna och stjäla tillbaka dem.

Vad jag tycker om spelet
Sly 2 är ett av de bästa spelen jag någonsin har spelat. Till skillnad från första spelet kan man spela som Slys bästa vänner, Bentley (en liten smart sköldpadda som är bra med sprängmedel) och Murray (en biffig och stark flodhäst som kan lyfta eller krossa nästan vad han vill) vilket är bra. Det är också smartare planer och många olika jobb för att komma åt bossen än i 1:an. Sammanfattat: Det finns mer att göra, större frihet att utforska städerna de åker till och framför allt fler möjligheter.

Betyg till spelet
Grafik: Vad kan man säga? Allt liknar en vanlig tecknad film. Det finns buggar men man hittar de inte om man inte letar efter dem, så det blir faktiskt en 10:a.

Spelkänsla: Vem man än är av karaktärerna så hittar man hans personlighet inne i sig själv direkt. T.o.m. om man helt plötsligt byter från biffen Murray till den lille Bentley så bryts inte känslan att man är en fullfjädrad tjuv från topp till tå.

Ljud: Musik som passar till världarna där dom spelas, ett perfekt smygarljud när man är nära en vakt eller smyger längs en vägg... En klar 10:a.

Hålbarhet: Det håller hela vägen ut p.g.a spelkänslan, men tyvärr finns det inte så mycket att göra när man har gått igenom alla världar, så det blir en 9:a.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10