Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sly 2: Band of Thieves

Playstation 2
Sly 2: Band of Thieves
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    29 oktober 2004
  • Utvecklare
    Sucker Punch
  • Antal ägare
    229
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.5

Speltest av ssjvegeta88

Inskickad av ssjvegeta88 den 30/10 -05 15:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Sly Cooper en tjuv som härstammar från en lång rad av mästertjuvar blev som barn rånad av Fiendish five, och i Sly Raccoon ska man stjäla tillbaka sin släktkrönika, Thievious Raccoonus, och hämnas sin familj, som ledaren Clockwerk, en uggla som bytt ut sin kropp med solitt maskineri, dödade vilket till slut lyckades. I Sly 2 ger han sig ut igen, för att stjäla Clockwerkdelarna. Men när han har kommit dit får han reda på att Klaww-ligan stulit dem redan dagen innan och måste sen fly från polisen. Han beger sig sedan till vart och ett av Claww-medlemmarnas tillhåll för att stjäla tillbaka delarna.

Vad jag tycker om spelet
Detta är ett av de bästa spelen som någonsin gjorts till PS2. Fråga vem som helst som har spelat det och den personen kan bekräfta det. Hästsko- och livsystemet från Sly Raccoon har bytts ut mot en tjuverimätare med hälsa- och specialmätare som pulserar om en vakt närmar sig och blinkar rött om vakterna upptäcker dig. Du kan också spela som Murray och Bentley, Slys kompisar.

Betyg till spelet
Grafiken är verkligen toppen. Sedan förra spelet ser Sly inte ut som om han var hafsigt klippt och klistrad in i spelet, utan han ser mer tredimensionell ut.
Likaså är spelkänslan alla tiders. Med den nya tjuvmätaren har Sly 2 fått ett jättelyft. Likaså kan man säga om ljudet, som dämpas när du är i närheten av en vakt och förändras om du blir upptäckt.
Hållbarheten är lite sämre än ettan, i och med att man inte kan spela om uppdragen, utan måste börja om från början om man vill återuppleva det otroligt roliga.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9