Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sly 2: Band of Thieves

Playstation 2
Sly 2: Band of Thieves
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    29 oktober 2004
  • Utvecklare
    Sucker Punch
  • Antal ägare
    229
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.5

Speltest av Sephiro_soul

Inskickad av Sephiro_soul den 08/07 -05 17:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Huvudpersonen Sly Cooper's mamma och pappa blev dödade av Clockverk, en fågel som är avundsjuk på Cooper klanens tjuvrykte. För att inte dö ersätter Clockverk sin kropp med mekaniska delar, och lever vidare. Sly hamnar på ett barnhem och träffar två kompisar, Bentley, en smart sköldpadda och Murray, En jättestark flodhäst. Tillsammans dödade dom Clockverk för 2 år sedan (deta är ju 2:an) men han kom tillbaka, i delar visserligen, men om han sätts ihop igen är hela världen i fara. Sly, Bentley och Murray bestämmer sig för att stjäla alla delar så Clockverk aldrig sätts ihop.

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar detta spelet, det är verkligen ett spel man ska spela. Man ska göra en massa klurigheter, uppdrag alltså, utan att bli upptäckt av de ganska korkade vakterna. Jätte kul! Man ska inte slåss så mycket, så gillar du att butalt slänga dig in i strider och mörda alla är detta inte ett spel för dig.

Betyg till spelet
Grafiken ser ut att vara tecknad med svarta kanter runt figurerna, och mljöerna är underbara. Det kändes som om jag var med i spelet, varje gång jag nästan blev sedd hoppade jag till. Ljudet är super, Det är stämmningsfulla låter som bidrar till stämmningen. Hållbarheten är enorm, tröttnar man på att göra uppdrag kan man springa omkring och ficktjuva från vakterna. Om du inte har detta spelet så köp det, bli en mästertjuv idag!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10