Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SingStar Svenska Hits

Playstation 2
SingStar Svenska Hits
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    3 augusti 2005
  • Utvecklare
    Sony Computer Entertainment
  • Antal ägare
    179
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 7.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 13/05 -07 17:35

Handling / story / vad man gör i spelet
Nu är det dags att ta upp mikrofonen och sjunga svenska låtar och några engelska. Det finns tre svårig hets grader att välja mellan så beroende på hur bra du är så kan detta bli en utmaning. Det finns låtar som: ABC med Anna Book, Fångad av en stormvind med Carola Häggkvist mm. Du väljer om du vill köra själv eller om ni vill vara två och sjunga.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är sådär. Jag fastnade för det i början när jag fick det men sen efter ett tag så slutade jag köra det. Men annars så är det kul. Jag vet faktiskt inte om jag har någon favorit låt på SingStar men vem bryr sig. Om jag ska säga en sak så är jag väldigt ton döv. :P Jag sjunger falskt men lyckas pricka tonerna ändå. Man behöver därför inte ha bra röst för att sjunga. Skulle det vara domare bredvid så skulle jag få IG helt klart.

Betyg till spelet
Grafik:
Det är väl inte så mycket grafik i det här spelet förutom musik videos när man sjunger och så kan man ha en EyeToy kamera till om man vill se sig själv istället. Men det är väl som att titta på TV. En 9:a.

Spelkänsla:
Som jag sa som blir man besatt av det i början när man får det och det slutar med att man glömmer bort att man har det. En 5:a.

Ljud:
Ljudet, ja, det är väl det hela spelet handlar om. Hur man sjunger och så. Man kan välja om man bara vill höra låten eller blanda ihop låten och sin egen röst. En 10:a faktiskt.
(vad annars?)

Ja, jag tror att det inte beror på hur länge spelet håller utan hur länge PS2:t håller. En 9:a för osäkerhet.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 5