Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sagan om den Tredje Tidsåldern: Härskarringen

Playstation 2
Sagan om den Tredje Tidsåldern: Härskarringen
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    5 november 2004
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    379
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.1

Speltest av Lord_Sauron

Inskickad av Lord_Sauron den 23/04 -06 12:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Äntligen kommer ett spel i Sagan om Ringen miljö där man inte bara spelar filmhjältarna. Spelet är ett rollspel och funkar inte likadant som i andra Sagan om Ringen spel. Striderna är Rondbaserade. Man attackerar en i taget, men fortfarande så samarbetar man.
Filmmusiken lyfter spelet ytterligare och ger den rätta spelkänslan. Grafiken är fantastisk på alla karaktärer, tycker jag.
Man kommer väldigt snabbt in i spelet och det är jättesvårt att slita sig loss från TV´n (Jag satt i 8 timmar dagen jag fick det).
Det enda som är lite jobbigt med spelet är att nästan varje gång du har slagits så kommer en ruta upp där det står: "Du har fått en ny saga från Midgård. Vill du se den nu?" Det är jobbigt och det finns ca 200 sådana klipp.
Om man spelar på Samarbetsläge så kan det vara ganska jobbigt. Om du ska sätta på rustningen som du nyss kanske har fått, så måste Konsol 1 byta med Konsol 2 och sedan tillbaka.

Det finns många rustningsdelar, vapen och sköldar som man kan ha. Så många så att du kan ha dom i mer än 500.000 (!) kombinationer!
Ett tips:

Om du spelar och ser en Sparnings-pelare så kanske du tänker: "Äh, varför ska jag spara, det går ju så bra!" Men jag säger bara SPARA! Jag var tvungen att göra om HELA Moria, både Östra och Västra. Det var väldigt jobbigt.

Annars så är spelet JÄTTEKUL

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är super bra spelet har gott framåt massor från dom andra lord of the rings spelen.ända dåliga med spelet är att du inte ser orchen när dom kommer och strider så att först är det orchens tur att attackera dig och sen slår du orchen sen i stora strider är det helt urkass och spelet kosta ca 199-299 krono nu.

Betyg till spelet
Mitt betyg åt grafiken ger jag 10 för att grafiken är toppklass tycker jag. en 8 åt spelkänslan för ibland känns det lite enformigt i striderna och när man får en midgård saga står det vill du se den nu?.ljudet får en 10 för att det i världsklass nästan bättre en i filmerna.hållbarheten får en 10 för spelet är svårt att klar specielt i boss fighterna.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8