Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sagan om den Tredje Tidsåldern: Härskarringen

Playstation 2
Sagan om den Tredje Tidsåldern: Härskarringen
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    5 november 2004
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    379
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.1

Speltest av Crillep_92

Inskickad av Crillep_92 den 23/09 -05 10:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel är baserat på "Sagan om ringen" fast man är inte själva bödraskapet, men man möter de påvägen under spelet. Det är en round-fight alltså att när du möter en fiende så turas man om i att slå. Iallafall, det handlar om en gondor soldat som heter Berethor som letar efter Boromir. På sin resa möter han massor av spänande karaktärer. Skräddarsy din spelare genom olika perfekt atacker andra attacker, vapen, rustningar och magiska föremål.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är jättekul men man kan trötta på det lite då och då. Min favorit karaktär är Berethor och Elegost. Även Aragorn, Legolas och aragorn när man får vara de. Jag tycker att det är extra kul att man får spela i ondskeläget då man kämpar med saruman och saurons arméer och vinna häftiga saker som man kan lägga till sina krigare.Man kan spela på svenska...då kommer textremsor upp. Rekomenderas starkt.

Betyg till spelet
Grafik: Det är Bra men inte i väldklass.

Spelkänsla: Världsklass! Helt underbar. Man kan sitta och spela i timmar, det är blandat med att tänka och utrusta sin spelare rätt.

Ljud: Det är halvbra... det är inte jämt som det finns ljud men när det kommer är det inget fel på de.

Hållbahet: Det är väl bra... men ibland så är det väldigt svårt att komma vidare då kanske man stänger av och inte spelar på några veckor... men sen är man igång igen :)

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10