Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sagan om den Tredje Tidsåldern: Härskarringen

Playstation 2
Sagan om den Tredje Tidsåldern: Härskarringen
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    5 november 2004
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    379
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.1

Speltest av David

Inskickad av David den 05/07 -05 12:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Sagan om den tredje tiddsåldern är ett spel som är som final Fantasy. Man bestämer vad för attack man ska göra på sina fiender. Du börjar med en gubbe som heter Berethor som är Citalvakt av Gondor. Han letar efter Boromir. Han ska följa efter Gandalfs följe. På hans väg så får han massa följeslagare som Alven Idral från Lothlorien och Elgost utbygdjägare från Dunedain. De finns totalt 6 figurer att spela med. De finns kistor och där kan man får tex: Vapen och rustningar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte att spelet var kul ett tag men när jag kom till Rohan så tröttnade jag. Jag kunde inte besegra mina moståndare. Jag bara dog. Men jag ska börja om. Jag tycker
att de är häftigt ändå. Man kan verkligen se att de har lagt mycket tid på spelet. Med många häftiga attacker gör att spelet blit mer magiskt och roligt.

Betyg till spelet
Grafiekn får en klar 10. Far ende plats man är på så är de hur verkligt som hälst. Gubbarna man spelar med är mycket bättre gjorda en dom andra spelen. ljudet får ochså en 10.
Musiken är mycket bra. Röstaerna från figurerna är ochså bra.
spelkänsla får en 10 den ochså. Kontrolerna är enkla och de känns som om man är med i kriget. Man är verkligen inne i spelet. Hållbarheten får bara en 6. Jag tröttnade på de tillslut. Man dör förlätt. tycker jag. Men annars är de kul. I början är de jäätte kul.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10