Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ratchet: Gladiator

Playstation 2
Ratchet: Gladiator
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2005
  • Utvecklare
    Insomniac Games
  • Antal ägare
    300
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.7

Speltest av Clank

Inskickad av Clank den 16/12 -05 16:17

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är det fjärde spelet i Ratchet and Clank serien. I detta spel ska man man bli en Gladiator. Ratchet får chans att bli en gladiator och kämpa för team Darkstar. I detta spelet har man tyvärr inte lilla Clank på ryggen. För dom som tror att man bara kör på arena så är det fel. För att man åker till olika planeter och gör uppdrag och ungefär var tredje bana så kommer man till en arena. Man har med sig två hjälp robotar på sin sida som hjälper än skruva och andra såna saker. På detta spel kan man även använda en ny funktion på spelet som heter Coperaptiveplay. Då spelar man på dom vanliga banorna fast man spelar multiplayer. I detta spel finns även fyra nya fordon. Det finns en stor robotspindel, en bil, ett flygplan och en hoverbike.

Vad jag tycker om spelet
Detta spel tycker jag är ett av dom bästa Ratchet and Clank spelen men man var inte lika fri som på dom andra spelen. Men detta är en jätte roligt serie som håller sin klass i detta spel också. Det var också lite dåligt att inte Clank satt på ryggen men man vänjer sig snart. På detta spel är det även en ny styrning som är jätte skön.

Betyg till spelet
Grafiken på detta spel är likadan som på trean men den är väldigt bra ändå så den får 10. Spelkänslan är grym som på dom andra spelen men det fattas det där lilla så det får 9. Ljudet är grymt från alla vapen och sånt så det får 10. Detta spelet håller väldigt länge. Man kan till exempel börja om när man har klarat spelet och ha kvar alla sina vapen så det får 10.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9