Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRatchet: Gladiator

Playstation 2
Ratchet: Gladiator
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  18 november 2005
 • Utvecklare
  Insomniac Games
 • Antal ägare
  300
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.7

Fler fusk

Tips

Inskickat av carcity den 03/01 -06 14:01

vapen:dual vipers, magma cannon, fusion rifle, b6 obilator, the arbiter, holo shield launcher, scorpion flail, mine launcher, mini turret launcher, the harbringer och swingshot.

omega mods:brainwash(efter ett vist antall skott på fienden så blir den med dig.), morphing(när fienden dör blir den ett djur.), freeze(efter ett vist antall skot så blir fienden till is), acid(efter ett skot börjar fienden förlora lite liv för varje sekund), shoking(fienderna som är runt fienden du skuter på får blixtrar på sig.), mini bomb(små bomber kommer ifrån ditt skot när det träffar fienden. den här omega moden funkar bara på vapen som skoten exploder på), time bomb(skotet fasnar på fienden och efter en stund så sprängs det och det kommer ut en massa blixtrar på fienderna i närheten.den här omega moden funkar bara på vapen som skoten exploder på.) , napalm(det kommer ut magma bitar ur skotet.den här omega moden funkar bara på vapen som skoten exploder på.) .

alfa mods: speed(mindre avstånd mellan skotten på vapnet), ammo(mer skot till vapnet), nanotech(om du dödar en fiendeså ökar exp:n du får till liven med 50%), xp(om du dödar en fiende så ökar exp:n till det vapnet med 50%.), impact(ökar chanserna att fienden hoppar till och inte skuter tillbaka.), aiming(ökar styrkan för att sikta.), area(vapnets skot sprider ut sig mer.), jackpot(ökar nivån pengar du får av en fiende när du dödar den med 50%.).

special kort:ace hardlight(få 400.000 dread points), shellshock(köp alla vapen och alla omega mod), reactor(köp alla mega vapen), evicirator(få över hundra nanotech)

Fusket har betyget 4.89 (8 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

kuririn den 03/01 -06 16:35
ajaj swingshot e inte ett vapen och du glömde två till kort att få alla skill points och att klara alla utmaningar på svåraste nivån du får en 3 av mig

karamba den 03/01 -06 21:41
Det kuririn sa och att du inte använder stor bokstav och mellanrum på vissa ställen..

carcity den 31/12 -06 15:19
det är inte så lätt att göra ett fusk specielt när man kom ihåg allt från huvudet. (+ att jag inte är en hejare på att stava)

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.