Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Onimusha: Dawn of Dreams

Playstation 2
Onimusha: Dawn of Dreams
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    2006-03-16
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 8.5

Speltest av thecoolking

Inskickad av thecoolking den 15/10 -06 12:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Ok spelet handlar om en kille som kallas Soki, the oni of the ash. Han är på en resa för att besgra dom onda, mystiska varelserna "Genmas" och att bränna alla så kallade "cherry trees". Det låter ganska dumt att bränna ner såna träd, eller hur? Jo, det är så att det är inte vanliga träd, utan träd som det sticker armar ut. Dom träderna kallas också "Genma trees". Och det är hans gamla mentor, Hideyasu, som ligger bakom detta onda påhitt med träden. Desto längre du kommer i spelet så kommer du att få andra spelbara karaktärer som kan hjälpa Soki på hans farliga väg till Hideyasu. Karaktärerna heter: Jubei, Tenkai, Ohatsu och Roberto. Alla dom karaktärerna är kraftfulla, användbara karaktärer som har egna unika stridsstilar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är ett bra spel som jag gärna rekommenderar även om du aldrig har spelat nåt annat spel från onimusha-serien. Om man gillar spelet Devil May Cry så kommer du lätt att gilla det här för det är ju samma utvecklare som gjort spelet. Alltså Capcom är det som gjort det om ni inte visste. Detta onimusha-spel är ett bra spel för dom som har tröttnat på alla jättelätta spel för detta är ett spel som är en liten utmaning. Spelet är också ganska långt för det är två skivor och tro inte att det är nåt bonus-material på nån av skivorna för det är det inte.

Betyg till spelet
Ja anledningen för att jag gav grafiken en åtta är att det är en mycket bra grafik, men samtidigt inte den bästa men det är fortfarande mer bra än dåligt.

Ok jag gav spelkänslan en sjua för ibland på vissa nivåer på spelet så är det ganska dålig spelkänsla för det är ganska tyst och det händer inte så mycket.

Ljudet fick självklart en tia för på det här spelet är det så himla bra musik! Ibland är det lite spännande musik och ibland så är det musik som nästan vill säga att det är något som ska hända.

Hållbarheten fick en vacker nia för jag tycker att man kan spela det där spelet hur mycket som helst utan att tröttna på det. Men ibland om man har fastnat vid nåt ställe så måste man skynda sig att klara det för annars kan man tröttna på det på en gång. Ja så jag ger hållbarheten en nia.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7