Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inOnimusha 3: Demon Siege

Playstation 2
Onimusha 3: Demon Siege
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
 • Utvecklare
 • Antal ägare
  23
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/05 -05 11:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om en man som är samurai och som skulle gå med sin arme men när han var hos den sista bossen kallad en gubbe som heter nobunaga så kom det ett stort ring så kalad tids ring som förde han killen man är som heter sammunesuke till en annan värld så han kom till tiden innan då år 2004 i frnkrike i paris kom han och så undrade han vart han var han kom ditt pga det kom monster tilll frankrike så han uppdrag är att döda alla monster som finns

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är ett coolt spel. För att man kan använda magi finns en sak så kallad oni och det är typ en amulet men den amuleten gör att man kan suga in monstrens själar monster som heter genma man suger in genma själar. Man kan suga in 4 sorters själar.
Röd fyller på saker som t.ex dina svärd och kostum och till och med oni gauntlet upp levlar.

Betyg till spelet
Jag tycker att spelet har en väldigt bra betyg. spelet e gjord av capcom så grafiken e ett jätte bra grafik. spelkänslan rättså bra men det här spelet har en ganska bra spelkänsla bra då när dom visar såna här fimer för då ser det ut så häftigt. Ljudet aa dom är rätt så skrämmande ljud men inte så men självklart låtarna är bra då när man möter bossar.. Och jag tycker att detta spel har en väldigt bra hållbarhet det går och välja mellan nivåer som t.ex easy normal hard men två av dessa måste man vinna och det är easy och hard varva spelet några gånger så vinner du en av dessa. Jag garanterar detta spel till att det är ett action äventyr spel.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8