Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











One Piece: Grand Adventure

Playstation 2
One Piece: Grand Adventure
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  8 december 2006
 • Utvecklare
  Ganbarion
 • Antal ägare
  36
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.6

Speltest av kaku

Inskickad av kaku den 28/05 -09 21:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om Ruffy (Luffy) som vill bli kungen av pirater och hitta skatten One piece. När man startar spelet så får man börja med Ruffys piratklan. Och sen om man klarar ut allt på den världen så får man nya kaptener och nya gubbar som hör till den piratklanen. Och för att klara världar och få nya kaptener så möter man andra gubbar som finns på spelet. Och ju längre man kommer på spelet destå svårare blir det.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om spelet jättemycket och det är till och med mitt favoritspel på Playstation 2. Det finns jättemycket att göra på spelet och på så sätt så tröttnar man inte på spelet så fort. När man väl har börjat spela One piece så kan man bara inte sluta. Så hållbarheten är väldigt bra. Och grafiken är också välldigt bra och det finns inget att klaga på. Men ljudet är okej men inte fullt så bra som det andra.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken tycker jag är helt strålande med ljuset och allt. Människorna ser inte helt värkliga ut men jag tycker att dom är sköna på sitt sätt. Så därför får grafiken en 9.

Spelkänsla: Kontrollerna kan vara lite svåra i början. Men man lär sig dom senare i spelet. Och ja spelkänslan är helt okej. Därför ger jeg spelkänslan en 7.

Ljud: Som jag sa så är ljudet okej men inte riktigt så bra som det andra. Men jag tycker ändå att ljudet är ganska bra. För deras röster passar deras karaktärer väldigt bra. Det är bara det att dom inte rör på munnen när dom pratar. Ljudet är okej så jag ger det en 7.

Hållbarhet: Hållbarheten är helt perfekt och man kan spela spelet hur länge som helst för det finns alltid nått att göra. Och om man klarar ut hela spelet så kan man antingen starta om eller köra mot någon kompis. Efter som hållbarheten är så perfekt så får det så klart en 10.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7