Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inOne Piece: Grand Adventure

Playstation 2
One Piece: Grand Adventure
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  8 december 2006
 • Utvecklare
  Ganbarion
 • Antal ägare
  36
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.6

Fler fusk

Tips

Inskickat av kaku den 09/05 -09 21:55

För att enklare klara av bonusen på Snow Shovel!

På Luffys (Ruffys) piratklan så kommer du så småning om få köra en Snow Shovel. För att lite enklare klara av bonusen på den så välj vem som helst av dom i hans piratklan, tillexempel Luffy. Då ska man börja med snöhögen i mitten. Man tar upp snöbollar med fyrkant och kastar iväg dom med kryss. Snöbollarna som man tar upp ur snöhögen i mitten ska man kasta på snögubbarna som står i närheten. För då försvinner snön mycket fortare. Sen när det är lite snö kvar i mitten så kan man inte göra snöbollar av det. Så då får man springa över snön tills den försvinner. När all snö är borta i mitten så slår du sönder snögubbarna. När du gjort det så springer du bara över snön som kom efter du slog sönder snögubbarna. Så är du klar!
Om du råkat slå sönder en låda och det kom fram skor som gör så du springer snabbare, ta inte dom skorna för det blir mycket svårare att springa över snön så den försvinner.

----

För att klara av Box Crusher!

Man väljer den karaktär man vill vara på spelet. Det är ingen karaktär som är specielt dålig på Box Crusher man väljer själv vem man gillar mest. Ja och i början börjar det falla ner lådor som man ska slå sönder på så kort tid som möjligt. Man slår genom att klicka på kryss eller rund. Och när man har slått sönder lådorna så faller det ner fler och fler. Och se upp för att inte stå under lådorna när dom faller ner. För om man blir träffad så blir karaktären yr för en kort stund. Man ser var lådorna faller ner för att det kommer skuggor på marken vart dom ska landa. Det kan gå ännu snabbare att klara Box Crusher om man tar ut sin suport. En person som springer runt och hjälper till att slå sönder lådorna. Man får ut suporten genom att hålla in L1 och klicka på fyrkant två gånger efter varann. Och när du slåt sönder 300 lådor så har du klarat Box Crusher.

----

Snake Battle

Uppe i Skypiea så kommer du få köra en snake battle, och jag ska nu förklara hur man ska klara av den. Du väljer någon i piratklanen som du vill köra med. Sen när Snake battlen är igång så försöker du så fort som möjligt leta upp en vit boll som flyger runt i luften. När du hittat en så ska du försöka hoppa upp på den. Man hoppar på trekant. När du har hoppat upp på den så börjar den åka iväg mot ormen. Om den träffar så öpnar den sin mun. När den gjort det så ska du hitta antingen en bomb och kasta in i munnen på ormen, man plockar upp bomber med fyrkant och kastar iväg bomber med kryss. Eller så ska man leta på en till vit boll och hoppa upp på så flyger den in i ormens mun. Om du nu har träffat ormens mun så sprängs det i hans mun och han svimmar, och nu ska du slå på ormens enorma huvud så mycket du kan. När han ligger där går det även att göra super attacker. Super attacker står det hur man gör om man klickar på start knappen. Sen efter ett tag vaknar han igen, så man får göra om det några gånger tills han dör.

Fusket har betyget 10 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.