Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 2005

Playstation 2
NHL 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    09/20/2004
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    225
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.6

Speltest av Turbu_king

Inskickad av Turbu_king den 10/02 -07 23:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Äntligen kan man spela med elitserien. Välj ditt lag och ta dig an en svår period med ditt lag. Ligg i toppen och håll ut till slutspel eller åk ner i botten och åk ner en serie. Värva nya stjärnor till ditt lag och låt dom göra jobbet på isen. Titta och njut när ditt lag lirar hockey av värdsklass.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är bra att man äntligen kan använda elitserien i ett NHL spel. Plus att spelet är roligt och mycket välgjort. Spelet får mycket höga betyg av mig för att jag tycker att det är roligt och jag kan sitta och spela det hela natten. En annan roligt sak är publiken har utvecklats lite och blivet bättre sedan NHL 2004.

Betyg till spelet
Grafiken är rätt bra, men kan tyvärr inte överskatta spelet så mycket då det inte precis är ett jätte bra spel. Spelkänslan är ju inget att snacka strunt om. Så om du läser detta test tro inte att spelet är dåligt, nejdå med rätt bra grafik och spelkänsla blir spelet lite bättre. Ljudet är dock inget att skryta om. Publiken är för vild ibland och man kan bli lite stressad när man hör alla gala som höns. Hållbarheten är inte precis av dålig kvalitet, nejdå här kommer en mycket bra hållbarhet att skina upp.
Spelet finns till: Playstation 2, PC och XBOX.

Totalbetyg: 6 Ljud: 4 Grafik: 6 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 6