Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNeed for Speed: Most Wanted

Playstation 2
Need for Speed: Most Wanted
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  25 november 2005
 • Utvecklare
  EA Canada
 • Antal ägare
  529
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9

Fler fusk

Tips

Inskickat av respektabel den 02/01 -06 22:19

Ett fusk om du blir "busted" och du vet att du har begått en massa infractions och det kommer kosta dej dyrt att slippa ut ur fängelset eller till óch med så att det blir "gameover" för dej så ska du precis när du blir "busted" så stänger du bara av konsolen så kommer det inte sparas att du blivit tagen av polisen. Detta kan ses som en risk men den senaste framgången du gjorde i spelet har ändå redan blivit sparad av sig själv i en "autosave", funktion som går att ställa in på options menyn.

För att få så mycket "bounty" som möjligt ska du vara uppe på så hög heatlevel som möjligt, ju mer "bounty" får du. Mycket poäng får du för att köra in i polisbilar så att de helt går sönder.

Om du blir irriterad på roadblocks så kan jag tala om deras svaghet. När du ska ramma en av bilarna i roadblocken så sikta inte på motorsidan alltså framsidan på bilen där motorn sitter för där läggs extra mycket vikt på, sikta på bakdelen på bilen så kommer den att flyga i väg som en vante i luften.

För att komma undan hellikoptrar så ska du antingen köra in i tunnlar eller bara vänta ut den och köra ifrån den. Kom ihåg att den har inte hur mycket bränsle som hellst.

Fusket har betyget 3.5 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

Hworang den 03/01 -06 15:36
.................................................................
Funkar det funkar det funkar det funkar det??

lolkill den 28/12 -07 08:16
Det funkar,precis som funk.
//Lolkill

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.