Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMetal Gear Solid 3: Snake Eater

Playstation 2
Metal Gear Solid 3: Snake Eater
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  4 mars 2005
 • Utvecklare
  KCEJ
 • Antal ägare
  183
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.4

Speltest av Adi19

Inskickad av Adi19 den 04/01 -06 22:46

Handling / story / vad man gör i spelet
Metal Gear 3: Snake Eater är ett kul spel de tycker säkert många. I spelet så håller det på att bli krig men då ska den coola "Snake" farsöka att stoppa det. Han mötter både bossar och vanliga människor som är maskerade.
Detta är en nyare version av Metal Gear 2.
Man kan göra jätteroliga saker tex skjuta i vattnet eller använda en kniv o.s.v. eller så kan man äta ormar,råtter,fiskar å många fler saker.

Vad jag tycker om spelet
Själv tycker jag att Metal Gear 3: Snake Eater är den bästa Metal Gear som någonsin funnits. Man kan tex skjuta i vattnet. Sen kan man vårda sin egen kropp, eller äta, och tilloch med att maskera sig och byta dräkt själv.
Sen så finns de mat som han gillar och mat som han inte alls gillar. Tex på mitt spel gillar han inte grodor. Sen tycker han att några saker är halft bra halft dåliga alltså att de går att äta. Annars gillar han fiska,b,c eller vad dom heter. Sen kan han också äta många fler saker tex spindlar

Betyg till spelet
Grafiken är jätte jätte bra så den får en 10.a
Sen kommer spelkänslan sen tycker jag att den är också bra men kanske lite konstig jag vet inte hur jag ska säga det men den får iallafall en 9.a.
Ljudet är 100% perfekt så japps den får en 10.a också
Hållbarheter är sådär lite svårt att klättra upp i träd och sikta (Tex när man siktar så flyger vapnet hit å dit efter man skjutit) Den får en 8.a Det va mina betyg.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9