Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Kingdom Hearts II

Playstation 2
Kingdom Hearts II
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    29 september 2006
  • Utvecklare
    Square Enix
  • Antal ägare
    282
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.4

Speltest av Gyrails

Inskickad av Gyrails den 17/06 -10 10:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en kille från början av spelet med namnet Roxas. Han får drömmar om en kille med namnet Sora som har räddat världen en gång. Han får mer och mer drömmar om killen Sora. Han går till en herrgård där Sora sover i en kapsel och så försvinner Roxas och Sora väcks och han måste bekämpa de nya konstiga nobodies och Organization XIII för att rädda världen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var jättebra, jag kan leva mig in i spelet när jag spelar och därför get jag spelkänslan en 10a. Grafiken var bra, jag kunde verkligen se allting och därför ger jag den en 10a. Ljudet var bra men ibland var det samma ljud på fighter nästan hela tiden så därför ger jag den en 9a annars är den bra. Hållbarheten var också mycket strålande bra, den var roligt och den tar ibland beroende på vilken mode man spelar på ganska lång tid att klara på så därför ger jag den en 10a!

Betyg till spelet
Jag gav dessa betyg eftersom jag kunde verkligen känna mig in till spelet och ljudet var underbar och jag kunde nästan inte sluta att spela spelet! Jag spelade den ungefär 8 timmar en dag! Så bra var den! Jag tyckte den var spännande så därför gav jag den nästan 10 på allt! Bästa spelet jag någonsin spelat!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10