Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Kingdom Hearts II

Playstation 2
Kingdom Hearts II
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    29 september 2006
  • Utvecklare
    Square Enix
  • Antal ägare
    282
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.4

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 20/06 -07 15:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är det andra äventyret som är nästan omöjligt att glömma bort. Sora och hans vänner Donald Duck Och Goofy ska ut o Riku hans vän och då letar de och letar men sen så rövas kairi bort också men det är väldigt svårt för dem men inte längre för Sora har fått en Keyblade som går att öppna massor av dörrar. Den Nyckeln har han fått för att han har blivit utvald till Nykelbärare. Första Spelet heter Kingdom hearts sen kom andra till Game Boy Advance alltså Kingdom Hearts Chain of Memories som har en känd förkorting KH CoM, efter det kom ju såklart Kingdom Hearts 2.
När Sora och hans vänner går ut på sin äventyr får de träffa Massor av Karaktärer som Mickey mouse och Mimmi Mickey Mouse är kungen i Disney Castle och Mimmi är såklart då drottningen i Distney Castle, Man kommer dit efter ett tag när du spelat.
Sen får du också träffa på massor av andra som lejonkungen, Skönheten och odjuret, Ariel och de andra men i ariels värd får man aldrig slåss där gäller det bara att Trycka på några knappar för att sora och hans vänner ska sjunga. Men innan du kommer så långt får du också träffa på massor av fiender som heter Organization XIII alltså Organization 13 och det är de som likar bakom allt det här.. I detta spel så är det blandade Karaktärer och det är då Disney och Final Fantasy.
De får träffa på fiender som kallas Nobodies och Heartless. Men Sora blir väldigt irriterad på dessa Killar med Svarta kläder (Organization XIII) (13) har svarta kläder. Så de får träffa på alla 13 i Organization XIII och får bekämpa alla de 13 till slut har de hittat kairi och riku. Däriemot försvinner Musse också men sen får man träffa honom ganska tidigt i spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är det bästa spelen som gjorts och detta är såklart mitt favorit spel och det är såklart också värt att köpa det eller låna det för att göra ett försök iallafall för jag tror 95 % skulle gilla detta härliga spel. Själv har jag inte spelat 1:an men jag förstår vad det handlar om ändå.
Det roliga i spelet är när man blir överaskad av karaktärer när T.ex Sebastian från Ariel kommer från ingenstans.
Sen på slutet kommer en jätte fin Scen som är ett måste att kolla på.

Betyg till spelet
Grafiken får en 10:a där är nästan bättre än de orginala karaktärerna som man får se på teve.Grafiken är en såklar 10:a.Spelkänlsan får också en 10:a och jag ger den en 10:a för att man aldrig tröttnar på att spela det man äter mat går tillbaka för att spela Kingdom hearts och fortsätter så hela dagen! mitt rekort är ungefär 7 timmar i rad att spela Kingdom hearts. Man känner sig så inne i detta spel.
Ljudet får en 10:a alla låtar är på japanska, de är så sköna jag älskar låtarna jag vill också säga att det är Utada hikaru som är en artis på Kingdom Hearts som gör de flesta låtarna iallafall vad jag vet.
Hållbarheten får en 10:a jag har klarat ut spelet massor av gånger utan att jag har tröttnat på det jag spelar det hela tiden och tröttnar aldrig det tar ungefär 25 timmar eller mindre att klara ut spelet om du är nybörjare sen tar det 18 timmar ungefär om du är bra på det spelet ja du en såklar 10:a det också

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10