Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Kingdom Hearts II

Playstation 2
Kingdom Hearts II
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    29 september 2006
  • Utvecklare
    Square Enix
  • Antal ägare
    282
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.4

Speltest av cybertronx

Inskickad av cybertronx den 04/03 -07 14:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Äventyret fortsätter. I början av spelet så är man den mystiske pojken Roxas. Allting har blivit upp och ner i Roxas liv. Ibland så fastnar tiden för han så att skumma typer kan prata med han medans ingen ser det. När Sora vaknar ur sin 1-års långa sömn så försvinner Roxas. Och då börjar det riktiga äventyret. Följ med Sora,Kalle och Långben på ett nytt fantastiskt äventyr blandat med Disney och Final Fantasy. Spelet går ut på att man ska rädda hela galaxen från heartless, onda Disneyfigurer, nobodies och Organisation XIII (13). Igenom spelets väg så stöter man på en massa Disney och Final Fantasy karaktärer. Ett äventyr man aldrig glömmer.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är strålande! Så därför ger jag spelet betyget 9. Det är en sån underbar spelkänsla när man spelar spelet. Det känns som att man inte vill gå bort från tvn. Det är så mycket man ska göra i spelet. En av de bästa sakerna i Kingdom Hearts ll är nog att döda heartless och bossar. Detta är ett mycket underhållande spel. Det står att spelet är från 12 år men dem yngre får såklart också titta på.

Betyg till spelet
Jag ger allting en hel saftig 9! Grafiken i spelet är suberb! Det är en så bra grafik att man kommer in i spelet och tror att man är en av karaktärerna där.
Spelkänslan är det bästa i spelet. i 1:an så när man har klarat ut spelet 1 gång så vill man inte spela mer. Men när man har klarat ut 2:an så vill man gärna spela igen! Ljudet är mycket bra. Det visslar in skön ljud och musik in i öronen.
Musiken är lika bra som ljudet också. Musikvideon som är i början i spelet är väldigt bra.
Hållberheten är också bra. Men om man har bråttom i spelet så klarar man ut det på under 30 timmar. Om man gör allting och är noggran så klarar man ut spelet mer än 40 timmar.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9