Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Kingdom Hearts

Playstation 2
Kingdom Hearts
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    15 november 2002
  • Utvecklare
    SquareSoft
  • Antal ägare
    579
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.2

Speltest av Sora

Inskickad av Sora den 13/01 -07 19:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Sora är en pojke på 14 år. Han bor tillsamans med sina bästa vänner Riku och Kairi.
En dag bestämmer de sig för att bygga en flotte och resa iväg för att se andra öar.
Men natten innan de ska ge sig iväg kommer de onda monsterna ''Heartless'' till ön. Sora blir beväpnad med ett mystiskt vapen vid namn ''Keyblade''. Med det kan han slåss mot Heartless. När han besegrat Heartless ledare ''Darkside'', så sugs både Darkside och Sora in i ett svart hål, och försvinner till en annan värld.
Samtidigt i disney slottet har Donald Duck och Goofy fått ett meddelande från Kung Musse. Det står attt Musse vet att världen är i fara och att han gett sig iväg. Då reser Donald och Goofy iväg för att finna Kung Musse. De reser till samma värld som Sora har blivit teleporterad till.
När de tre har träffats bestämmer de att sig för att resa ut i världen tillsammans för att hitta Soras vänner och Kung Musse.
Kingdom Hearts världen är uppdelad i olika planeter och varje disney film har sin egen planet. Man ska resa runt i alla världar för att leta efter Riku, Kairi,Kung Musse och för att låsa världarna med Keyblade för att de ska bli säkra från Heartless.

Vad jag tycker om spelet
Det är roligt och mycket underhållande. Blandningen mellan Final Fantasy och Disney resulterade i ett helt fantastiskt spel som man bara inte kan sluta spela! Det inehåller allt: spänning, bossfighter, hjärngympa och ibland t.o.m. lite humor. När man reser runt från Disney värld till Disney värld så kan man känna igen så väl miljö som musik. Ett mycket bra spel som jag rekomenderar till alla som intehar spelat det förr.

Betyg till spelet
Grafiken är bra. Mycket bra om man tänker på att spelet är från 2002. Det är en mycket, mycket bra handling och spelet känns aldrig tråkigt. Röster och ljud är bra. All musik på banorna kommer från de ursprungliga filmerna och karaktärernas röster passar verkligen. Hållbarheten är precis lagom lång. Det är inget dåligt spel som man spelar sig igenom på en dag utan man bli underhållen många timmar, dagar och veckor. Dessutom finns det olika små uppdrag utöver resten av det stora spelet.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9