Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Kingdom Hearts

Playstation 2
Kingdom Hearts
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    15 november 2002
  • Utvecklare
    SquareSoft
  • Antal ägare
    579
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.2

Speltest av michan_92

Inskickad av michan_92 den 12/12 -05 23:36

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelat är man den 14 åriga Sora. Han bor på en ö mitt ute i ingenstans med sina vänner, bl.a Riku och Kairi. De funderar ofta på vad som finns utanför den här världen. En dag kommer det en övernaturlig storm som för Sora till ett okänt land och de tre splittras. Sora bestämmer sig för att söka upp sina vänner och på vägen möter han Kalle Anka och Långben. Tillsammans möter de många faror och motgångar för att hitta sina vänner och den försvunne Kung Musse. Samtidigt måste de rädda världen från "The darkness".

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelat var jättebra!! Man levde sig in i det och man vill aldrig sluta spela. Spelet var bra på många olika sätt, t.ex för att det tog lång tid att klara det, Det var ganska lätt engelska så man fattade mycket och så finns det en textrad längst ner, men den är tyvärr på engelska så man måste nog vara minst 12 år för att förstå. Man måste tänka mycket för att klara av vissa uppgifter man får i spelat, det är bra!

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken var jättebra, klart värd en 10:a! Det finns inget dåligt med den, bara bra saker. Spelkänslan är också jättebra! Ljudet kunde ha varit lite bättre och så kunde det varit lite mer varierande bakgrundsmusik. Hållbarheten var bra, men inte perfekt. Ibland på vissa ställen tröttnade man för att man inte alltid förstod vad man skulle göra, men det gick över ganska fort.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10