Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











James Bond 007: NightFire

Playstation 2
James Bond 007: NightFire
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2002
  • Utvecklare
    Electronic Arts, Eurocom Ent.
  • Antal ägare
    466
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 7.3

Speltest av julskinkan

Inskickad av julskinkan den 20/06 -05 10:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är som sagt det andra James Bond 007 spelet till playstation 2. Du ska kämpa mot en oärlig skurk vid namn Rafhael Drake. Drakes plan är att använda kärnvapenmissiler för att förinta jorden, och du ska göra vad du kan för att stoppa honom. Det finns många olika miljöer i det här spelet. Ett stort kärnkraftverk, en Phoenixbyggnad i Tokyo, ett partyslott och till och med vid en missilvapenplattform ute i rymden. Man kan till och med köra en sportbil under vatten.

Vad jag tycker om spelet
Detta är ett spel som jag tycker är av världsklass då det gäller grafik och ljud. Det är så trevligt att se Pierce Brosnan som agent 007 i sin smoking på t.ex. En fest. Detta är ett spel som lockar spelglädje för alla James Bond 007 fans till TVn. Och jag har väldigt svårt att lämmna spelet då jag börjar.

Betyg till spelet
Jag vill ge multiplayer varianten en 10:a för att man kan spela jättemånga scenarion, men vissa måste man låsa upp i uppdragen för 1 spelare. Uppdragen ger en en spänning av action och flyt. Sportbilarna man åker i är supersnygga och svindyra så klart. Rälsuppdragen liknar väldigt mycket GTA: San Andreas och betygen till det här spelet blir absolut suveräna.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9