Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











James Bond 007: Everything or Nothing

Playstation 2
James Bond 007: Everything or Nothing
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    17 februari 2004
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    374
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 29/08 -05 11:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Allas favorit agent James Bond är i farten igen. Den här gången så är det som vanligt hela världen som ska räddas från den onde Nikolaj Diavolo. Han planerar att med Oxford studenten Katja Nadonova och James ärkefiende Jaws ta över världen med Katjas uppfinning som ska ta sig in i kretsar för att kunna laga dom, En väldigt god uppfinning som kallas Nanorobotar. Med dom ska han kunna ta över världen genom att programera dom att istället för att laga, förstöra allt som är gjort av metall. Och nu hänger allt på MI6, James Bond och såklart Dig. Du kommer möta många faror på spelet som t.e x såklart Jaws och Diavolo men också några av Diavolos medarbetare och deras män. Ditt uppdrag heter: Everything or Nothing.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet var klart det bästa Bond spelet som finns och det är verkligen värt att spela. Grafiken är underbar och spelkänslan är likadan som att du står där bond står även om du ser honom bakifrån vilket gör det lättare att styra till skillnad från dom lite äldre spelen. Som sagt, spelet är verkligen värt pengarna.

Betyg till spelet
Jag gav grafiken en 9:a fast jag tycker nästan den är värd en 10:a men den får 9. Spelkänslan gav jag 8 för att man ändå kunde ha gjort det lite bättre när man skjuter och så. Ljudet är inte det bästa på spelet för att man kunde ha varit lite mer påhittig när man kompnerade musiken men det får en 7:a. Hållbarhet räcker länge fast inte sådär superdupermegatonbra men det håller så jag ger det 8.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8