Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Jak X: Combat Racing

Playstation 2
Jak X: Combat Racing
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    4 november 2005
  • Utvecklare
    Naughty Dog
  • Antal ägare
    116
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.7

Speltest av cybertronx

Inskickad av cybertronx den 23/04 -07 22:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Jak X: Combat Racing.

Rekomenderad ålder: 12 år.
Genre: Extrem Racing.

Jak och Daxter spelen blir bättre och bättre för varje år. Men nu så kommer det ännu ett Jak och Daxter spel men denna gången går det ut på att köra en extrem racing. Jak och Daxter har fått i uppdrag från en gubbe att åka i en massa olika racing tävlingar runt omkring i världen. Åk bil och bränn gummi i Spargus city,Haven city,kloakerna,förbjudna djungeln,iskalla snön och mycket mer. I genom spelets gång så kan man låsa upp en massa grejer så att spelet blir lite roligare. Det finns också fusk så att man kan vara Ratchet och köra bil. Nu berättar jag mera om karaktärerna.

Jak.
Huvud personen i spelet. En alv som har en hårfärg blandat med gult och grönt. Är stark,modig och snabb.

Daxter.
En vass korkad vessla som kan ibland inte hålla tyst. Han kan vara en liten fegis men han blir genast modig när han får en tjej på köpet.

Spelet är ganska bra välgjort och kul. Vissa tävlingar är svåra och vissa tävlingar är lätta.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta är det bästa Jak och Daxter spelet någonsinn! Jag har inte riktigt tyckt om bil spel men när jag prövade Jak X: Combat Racing så blev det ganska kul att åka bil. Bilarna i spelet är coola och stora. Häftiga effekter när man spränger saker. Grym musik. Och galen extrem racing. Spelet är värt betyget 8/10.

Betyg till spelet
Grafiken är ganska bra om man jämför med de förra Jak och Daxter spelen. Dem har fixat så att Jak och Daxters rörelser blivit lite bättre också. Spelkänslan i spelet är superb. Det bästa i spelet är nog att spränga sänder adnras bilar. En kul grej är att man kan köra online mot andra i världen. Ljudet är rätt så bra. När man spränger saker låter det som om man spränger saker på riktigt. Hållbarheten håller sig nog i cirka 1 år. Man senare så vill man spela spelet igen i vissa perioder.

Ljud: 8/10.
Spelkänsla: 8/10.
Ljud: 8/10.
Hållbarhet: 8/10.

Samman lagt betyget 8/10!

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8