Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inJackass the Game

Playstation 2
Jackass the Game
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  24 september 2007
 • Utvecklare
  Red Mile Entertainment
 • Antal ägare
  7
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7 6.9

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 26/05 -08 20:00

Handling / story / vad man gör i spelet
JACKASS THE GAME

I detta spelet får du chansen att vara med om en fartfylld resa fylld med stunts tillsammans med det populära gänget Jackass.

Karriärläget ( Mtv Story Mode ) Börjar med att Jeff Tremaine ( Regissören ) Får väldigt ont på sitt ''Privata ställe'' när han råkar snubbla på ett bananskal och sedan komma rakt in i en brandpost med sitt privata ställe.

Nu när det din tur att ta över jobbet som regissör och styra Jackass gänget genom stunts som du aldrig tidigare skådat. Ditt stora mål är att filma 7 avsnitt med ett visst antal stunt. Allt du behöver göra är att göra ett bra avsnitt. Helt enkelt såsom du skulle göra om du ville få publiken att skratta med mera.

Antingen kan du göra alla mål som kommer upp i rutan inför varje stunt och skrapa ihop pengar på det sättet eller så kan du bara misslyckas så mycket som möjligt och få publiken att tycka det är roligt på det sättet.

Allting är upp till dig och det kommer bli många skratt genom resan.

Vad jag tycker om spelet
Detta är ett väldigt roligt spel men det finns stora problem. Ett av dom är att det är bland det kortaste spelet som finns och en annan sak är att det är ganska dålig grafik. Men det bästa av allt är röstskådespeleriet. Alla dom välkända rösterna är med vilket gör så att det känns som om det är du som står där med filmkameran och lyssnar på dom.

Det finns många roliga stunts och olika saker att spela. Du kan köra mot kompisar eller försöka sätta rekord på olika stunts med mera. Det tråkigaste av allt är att BAM inte är med. Vissa säger att man låser upp honom om man klarar 100 % på spelet. Jag har gjort men har ej låst upp honom. Dessutom har jag kollat på en hemsida där det står exakt alla som är med. Alla är med utom BAM vilket gör spelet till en ännu större besvikelse än vad det redan är.

+ Röstskådespeleriet, Roliga stunts

- För kort, BAM är inte med

Betyg till spelet
Grafiken får en sjua. Vissa av karaktärerna ser helt dumma i huvudet ut men vissa är väl ganska lika. Miljön är också ganska bra gjord men jag hade hoppats på mer.

Spelkänslan får en trea. Det ända som ger spelkänsla är röstskådespeleriet. Annars så är spelet fett overkligt.

Ljudet får en tia. Grym musik och röstskådespeleriet och det övriga ljudet sitter perfekt. Bra jobbat.

Hållbarheten får en fyra. Spelet är kort och när man har klarat det så vill man slänga det. Det är roligt att köra nån gång då och då men annars så skiter man i det.

Totalbetyg: 6 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 3