Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Indiana Jones and the Staff of Kings

Playstation 2
Indiana Jones and the Staff of Kings
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    12 juni 2009
  • Utvecklare
    LucasArts, A2M
  • Antal ägare
    3
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 8.3

Speltest av Benjamin94

Inskickad av Benjamin94 den 07/07 -09 11:08

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här spelet är Indiana Jones återligen på ett klurigt och livsriskerande äventyr. Han är ute efter Moses stav. Man tänker ju att det inte skulle vara något svårt egentligen, men när det gäller kluriga pussel och tyskar som är i vägen blir det nog lite svårare än vad det var tänkt. Du möter på en tjej som heter Maggie i Panama som vid vissa tillfällen hjälper dig eller ställer till med trubbel vid ditt äventyr. Du måste hitta staven innan tyskarnas ledare Magnus Völler gör det!
Gör det här för ära och berömmelse! Låt inte nazisterna göra ett nytt försök på att ta över världen! Ryssarna och de var nära nog en gång i tiden!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra, men det kunde ha varit lite längre, men jag tycker att det var ett jättebra spel ändå. Grafiken var bra men kunde ju ha varit bättre förståss. Spelkänslan är... tja, jättebra!
Ljudet var det lite sämre med än allt annat. Vid vissa tillfällen blir ljudet efter, inget ljud över huvudtaget eller så kommer det fel ljud till fel tillfälle (som t.ex. ett blockerat ljud kommer när man träffar en fiende rätt på käften! Men annars så var rösterna bra.
Ja, om man vill upplåsa all extra material så får man nog leta länge och spela länge! Jag tycker om att leta vissa saker som man får belöning av senare men jag hatar när man inte httar det man vill ha! Så hållbarheten är jättebra!

Betyg till spelet
Ja, gillar ni äventyrsspel som innehåller tyskar, vapen, luftskepp, skottlossningar från bilar, elefant-ridturer, kluriga platser och tillfällen, en Indiana Jones som någongång pratar för sig själv, en galen tysk ledare, Sudan, San Fransisco, Panama, Istanbul, Nepal och havsbotten så är det här det perfekta spelet för just dig! Njut av det!

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9