Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ice Age 2: The Meltdown

Playstation 2
Ice Age 2: The Meltdown
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2006
  • Utvecklare
    Amaze Studios
  • Antal ägare
    31
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.2

Speltest av cybertronx

Inskickad av cybertronx den 26/06 -07 20:35

Handling / story / vad man gör i spelet
Utvecklare: Eurocom Sierra.
Realese datum: År 2006.
Rekommenderad ålder: Från 3 år.

Ice Age 2 kommer på bio, och under tiden så gör spelet det också. Men om du tänker köpa 1:an innan 2:an, så är det ganska omöjligt för dig, 1:an kom ut till Game boy och är antagligen försvunnen från jordens yta. Men nu snackar jag hellre om handlingen i spelet. Det utspelar sig i slutet av istiden då all is smälter och nya växter, träd och djur håller på att utvecklas. Men det finns en nackdel. Alla djuren lever i en stor is skål, och runt omkring utanför is skålen så finns det en massa hav. Och någon dag kommer det bli översvämmning överallt och djuren dör. Figuren du är är Scrat. En sabeltandad filur som ofta kallas för sabeltandad ekorre. Men det finns andra figurer med, men Scrat är du mest. Han kan hoppa, slåss och samla på sig olika nötter. Ett visst antal nötter på varje bana så får du bonus grejer i huvudmenyn. Men fienderna kan man inte döda, bara slå ner dem och så svimmar dem och vaknar efter ett tag. Och det finns en massa skumma minispel i spelet som att köra bowling, kasta ner fågelungar i ett bo och sånt där.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet känns kul att spela ibland. Att gå omkring som en liten sabeltandad ekorre är en ny grej för mig. Förut har jag mest gått omkring som antingen en rymdvarelse med en plåtburk på ryggen eller en alv med ovanligt långa öron och en vessla på ena axeln. Spelet har skön grafik och skogs banan är roligast i spelet tycker jag. Men en kul grej med att man inte kan döda fiender, är att man kan slå ihjäl dem hur mycket man vill typ. Men man behöver inte överdriva.

Betyg till spelet
Grafiken är bra. Ser ut som en värld med is, och skogar. Så graffen får en 7:a. Spelkänslan för mig i spelet är när man är nyfiken på de olika områderna och att slå ihjäl fiender, så spelkänslan får också en 7:a. Men nu över till ljudet också. Ljudet var okej. Ljudet skulle vara lite bättre tycker jag. Låtarna på banorna är för tysta och lugna, kunde det inte finnas hårdrock eller hiphop låtar i nivåerna? Hållbarheten. Den håller som en 7:a antagligen också.
+Graffen är bra, fina omgivningar.
-Trist musik.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7