Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHaunting Ground

Playstation 2
Haunting Ground
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  10 Maj 2005
 • Utvecklare
  Capcom
 • Antal ägare
  8
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av Vego_rebel den 23/08 -08 11:23

Så här får du de olika sluten (total 4):

---Fortes Fortuna Juvat---
Debilitas kommer tillbaka, han och Fiona kollar varann i ögonen, han bugar sig, sedan går han. Fiona och Hewie lämnar slottet - För att få detta slutet måste du avsluta fighten med debilitas med att han får takkronan på sig, gör detta genom att lura honom att knuffa på någon av de två grejorna som håller fast takkronan. Spelet slutar alltså redan efter slutstirien mot Debilitas.

---Ignis Aurum Probat---
Fiona och Hewie lämnar slottet. - För att få detta slutet måste du döda Debilitas, antingen genom att låta Hewie attackera eller att lägga ut sprängämnen på marken.

---Dona Nobis Pacem---
Lord Lorenzo kommer i sin 'rullstol' och ramlar ner för trapporna och ropar efter Fiona. - För att få detta slutet måste du ha klarat spelet en gång innan och göra samma som du gör i 'Fortes Fortuna Juvat' alltså inte döda Debilitas, så får du en nyckel av honom om du går in till hans 'skrubb' den låser upp dörren längst till vänster i badrummet. Där finns metal-boots som vanligt men även en nyckel till grinden ut från slottet.

---Tu Fui, Ego Eris---
Fiona vaknar i en glaslåda och Riccardo upprepar att hon är hans ägodel. Sedan sitter hon gravid i en stol i sitt sovrum på slottet, hon skrattar (hon har antagligen blivit galen). - För att få detta slutet måste du ha dålig relation till Hewie, då kommer inte Hewie klara sig efter att han blir skjuten av Riccardo i skogen, och därför räddar han inte Fiona senare. Spelet slutar alltså lite tidigare än vanligt.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.