Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guitar Hero World Tour

Playstation 2
Guitar Hero World Tour
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    21 november 2008
  • Utvecklare
    Activision, BudCat
  • Antal ägare
    64
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.4

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 24/01 -09 22:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är ju då ännu ett spel att lägga till i Guitar Hero samlingen. I detta spelet åker du på världsturné med ditt eget band. Om du köper alla instrument och har några kompisar att spela med så kan ni spela hela bandet samtidigt genom karriärläget. Instrumenten är ju då: mikrofon, gitarr, trummor och bas. Självklart så kan du spela spelet själv också med valfritt instrument. Det som står ut med detta spelet jämfört med de andra är ju då: fler instrument, gör egna låtar, skapa din egen karaktär.

Just det, man kan skapa sin egen karaktär som du kan styla på alla möjliga sätt på Xbox 360 och PS3 versionen. PS2 versionen har de inte lagt ner så mycket tid på. Varken grafik eller möjligheter. Man kan också styla sina instrument.

Man kan också skapa sin egen låt genom att spela en liten melodi på sitt instrument med bakgrund om man vill. Efter du har gjort det så kan du spela din melodi i Quickplay där du kan spela alla låtar du låst upp och välja svårighetsgrad. Detta spelet är helt klart ett spel för er som har spelat de andra spelen och är nyfikna på detta. Ni som inte spelat Guitar Hero innan tycker jag ska börja för det är roligt. Hur dålig man än är så blir man beroende.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar Guitar Hero svinmycket och det här var inget undantag. Det blir bara bättre. Jag gillar när det är fler instrument och att man kan skapa musik helt själv eller med kompisar. Att man kan skapa sin egen supercoola karaktär. TOPPEN! Jag bara älskar det. Jag gillar också att de tagit nytta av motion capture för Travi Barker, Ozzy, Sting och många, många fler. Det här är för mig det bästa spelet i Guitar Hero serien. Köp det!

Betyg till spelet
Grafiken kan jag egentligen inte sätta nåt betyg på eftersom det är olika grafik för konsolerna men jag drar väl ett snittbetyg på en 8. Jag tycker att de kunde gjort det lite bättre.

Spelkänslan får en 8. Det känns ju inte som att man spelar riktig gitarr för det är ju helt annorlunda. Men jag tycker det ändå är rätt coolt.

Ljudet får en 9. Jag själv kände inte igen så där jättemånga låtar och tyckte att några av dem sög fast nu när man har spelat så mycket så måste jag säga att jag diggar nästan varenda låt på spelet.

Hållbarheten får en 10. Man kan hålla på tills man klarar 100 % med varenda instrument på varenda låt och på alla svårighetsgrader och det är ju inte det lättaste.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8