Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGuitar Hero II

Playstation 2
Guitar Hero II
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  7 november 2006
 • Utvecklare
  RedOctane, Harmonix Music
 • Antal ägare
  181
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 06/05 -07 10:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Nu är det dags att rocka loss! Ta gitarren och gör publiken galen!
I det här spelet så är du helt enkelt en "Gitarrist" som uppträder på konserter. Det finns 4 olika spel sätt att välja mellan:

Karriär:
Här skapar du ett eget band och spelar på flera olika scener. Du kan välja vem din gitarrist ska vara, vad ditt band ska heta, vilken nivå du ska spela på, vilken gitarr du ska spela på och slutligen finns det också ett ställe som heter "The Store" där du kan köpa nya gitarrer mm. Du kan på extranummer när du spelar på högre svårighetsgrader. Sen är det bara gå ut på scenen och rocka loss!

Fritt Spel:
Här kan du bara välja en låt på olika nivåer och spela helt enkelt. Du vinner fler låtar till Fritt Spel genom att spela karriär. Du kan också köpa låtar genom The Store.

Fler spelar läge:
Här är ni 2 och spelar på varsin gitarr. Jag har tyvärr bara en gitarr så jag vet inte så mycket om det området men ni kan köpa en extra och testa.

Träning:
Här kan du välja mellan två olika saker: Öva eller genomgångar. På genomgångar så lär du dig att spela spelet och hur olika funktioner fungerar. När du övar så kan du välja hur långsamt du vill spela låtarna och vilka sektioner du vill träna in dig på.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är super kul därför att det finns så mycket att göra och dessutom finns det fyra olika svårighetsgrader: Lätt, Medel, Svår och Expert. Spelet finns tyvärr inte på svenska men om man fattar engelska så går det bra. Helt okej för mej asså och dessutom så finns det olika svårighetsgrader på svårighetsgraderna. Finns litte lättare låtar på lätt och lite svårare på lätt. Men vad jag tycker är roligast på spelet är att ta mitt band och spela låtarna jag har köpt i The Store.

Betyg till spelet
Grafik:
Den är strålande och man kan ställa in om man vill ha den på widescreen eller vanligt. Men den är inte helt toppen så jag skulle ge den en nia men det är häftigt med alla vinklar som finns.

Spelkänsla:
Som sagt, spelkänslan är så bra så att man skulle kunna stå där i timmar och fortsätta spela om nu det inte kommer något ivägen som det alltid gör. Helt klart en tia. Känns faktiskt i bland att man är gitarristen som står där och spelar, fast, det är ju det man är!

Ljud:
Jag tycker att ljudet är bra och det är häftigt att man hör en publik, gitarr och resten av bandet på samma gång! Om man tycker att något som t.ex. publiken är störande så kan man sänka eller ta bort publiken jubel helt! Det är värt en tia plus lite mer.

Hållbarhet:
Ja, för mej kraschar det bara när jag ställer in på HD display så jag skulle egenteligen sätta en nia för att jag har HD TV men resten håller perfekt så det blir en tia iallafall.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10