Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGuitar Hero II

Playstation 2
Guitar Hero II
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  7 november 2006
 • Utvecklare
  RedOctane, Harmonix Music
 • Antal ägare
  181
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.6

Speltest av Fable_freek

Inskickad av Fable_freek den 14/01 -07 21:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en karaktär som är valfri i karriär läget och sen så ska man klara låtar och komma till bättre spelnings ställen sen kan man välja om man vill köra på lätt, medel, svår eller expert. Om man kör på medel eller högre så får man pengar och kan köpa gittarer, låtar och karaktärer. Det går också att spela vilka låtar man vill utan att tävla.

Vad jag tycker om spelet
Det är det bästa ps2 spelets som gjorts på grund av den häftiga känslan man får när man står fram för tv:n. Det är dessutom för att man känner igen band och låtar som Guns'n roses, Foo Fhigters och Ceap trick m.m. När man spelar så är det som en riktig gitarrer utom att dem har "vält strängarna på tvären" och att man bara har en sträng at knäppa på.

Betyg till spelet
Grafiken får en nia för den klassiska ps2 grafiken som är otroligt bra. Och spelkänslan får en tia för att man känner sig som en riktig gitarr stjärna när man spelar. Ljudet får en tia efter som att det är riktiga låtar dom har kört in i spelet. Och hållbarheten får en tia också för att man inte vill sluta spela (det är lite beroende framkallande).

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10