Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Gran Turismo 4: The Real Driving Simulator

Playstation 2
Gran Turismo 4: The Real Driving Simulator
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    22 februari 2005
  • Utvecklare
    SCEA, Polyphony Digital
  • Antal ägare
    393
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.1

Speltest av Gigantes

Inskickad av Gigantes den 28/08 -08 22:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Som i alla andra Grann Turismo spel så ska du köra, vinna, köpa och absolut ha roligt. Det finns cirka 50 olika bilmärken med minst en modell, men vissa kan ha ända upp till 20-25 modeller. Det finns de med så lite som elva hästkrafter i grunden till de stora V8:a med nästan 900 hästkrafter. De äldsta modellerna men kan använda är från 1920-talet medan de nyaste är från 2006. Det finns även fyra olika sorters banor att åka på. De delas in i grupperna National circuits, town circuits, traditional circuits och Dirt and Snow (Översättning på det ovanstående. Nationella banor, stads banor, traditionella banor och Grus och snö). I den nationella gruppen finns banor som Fuji 70´s, 80´s, 90´s och Suzuka circuit. I stadsgruppen hittar man banor som Citta di´Aria och Seattle. I den traditionella gruppen hittar man den klassiska Trial Mountain och Midway Raceway. I grus och snö gruppen finns alla från 3:an och några nya.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet slår sina konkurrenter sönder och samman. Det är välgjort och de har satsat på även äldre modeller vilket saknades i 3:an. Det är på andra sidan inte riktigt värt att ge 499 kr för det men en 299-399 kr är det verkligen värt. Som sagt, det bästa av Gran Turismo spelen hittills och det slår också många av sina konkurrenter.

Betyg till spelet
Grafik: Den är väldigt bra men inte helt perfekt. Det som fattas är att man ser på bilen att man varit in i en motståndare eller en mur, men ändå en hedervärd 9:a.

Ljud: Ljudet är helt otroligt. Det är härligt att bara dra iväg på en raka och höra hur motorn på en Shelby Mustang jobbar. Helt klart en 10:a.

Spelkänsla: Den är väldigt bra. Man har en klar kontroll över bilen men den var lite avig i början. (Kanske beror på att jag spelade Need for Speed men ändå). Den får en hedervärd 9:a.

Hållbarhet: Den var väl lite sådär. Om man har en väldigt bra bil så är det inte svårt att dra ifrån men man har hela tiden något man vill göra så Hållbarheten får en god 8:a.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9