Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Gran Turismo 4: The Real Driving Simulator

Playstation 2
Gran Turismo 4: The Real Driving Simulator
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    22 februari 2005
  • Utvecklare
    SCEA, Polyphony Digital
  • Antal ägare
    393
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.1

Speltest av fops

Inskickad av fops den 30/07 -06 15:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar med 10 000 cr. CR är vad pengarna heter i spelet.
Du kan också överföra pengar från Gran Turismo 3 (100 000 cr) om du har kvar det. Gran Turismo 4 är som de alla andra Gran Turismo förutom grafiken, ljudet, spelkänslan och hållbarheten! Det finns nya handlingar och nya flikar. T.ex i Gran Turismo 3 så fick du gå in på bilar för att välja landen, nu finns alla land över skärmen, alltså du snurrar runt över allt för att välja flikar så som tävlingar, länder som gör bilar, biltester, licensavdelningen och mycket mer. Det är ganska svårt att förklara. Sen finns det en grym status där du kan se hur långt du har klarat i spelet, t.ex hur många guld, silver och bronsmedaljer du har tagit i licenserna. Tryck bara in dig på "Home" och sen "Status" du förstår nog bättre när du själv upplever detta enormt grymma spel.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är helt fantastiskt, så som bilarna som är mycket välgjorda, du ser gubbarna när de byter olja på din bil, och tvättar den osv. Sen är motorljuden välgjorda och låter prima. Man svänger realistiskt, man sliter upp däcken realistiskt och man accelererar realistiskt, allt är helt enkelt fantastiskt i detta spel. Bara du läser noga igenom det du köper till din bil, man måste läsa mycket engelska och förstå vad det står, annars blir din bil tjaa vad skall man säga, söndertrasad?

Betyg till spelet
Grafik 10p Världsklass! : Jag tycker att grafiken är otrolig gjord, de har verkligen arbetat hårt med detta spel. Om jag skall dra ett exempel så låter väl 700 bilar och 50 olika barnor med otrolig grafik helt okej va?

Spelkänsla 10p Världsklass! : Spelkänslan är riktigt bra när man väl kommer in i spelet. Sen är det bara att rulla på, det är nästan ett evighetsspel. Allt är bara att vinna vinna vinna och vinna! Jag klarade 2.5 % av spelet på en dag, så du blir inte less efter en vecka i alla fall.

Ljud 10p Världsklass : Som jag nämnde förut motorljuden låter fantastiskt och prima. Ganska bra gjort också innan man startar loppen. De andra bilarna står inte bara tyst och stilla utan gasar lite stylat också. När du väl gasar igång ett race, så kommer först känslan av motorljuden, sen koncentrationen!

Hållbarhet 10p Världsklass : Än en gång har Gran Turismo gjort det omöjliga möjligt. De har givit mig ett spel, som jag kan spela hur länge som helst, när jag vill och hur jag vill. Detta är ett spel som ni där ute bara MÅSTE ha! Helt otroligt. Köp det eller ångra dig hemma i sängen...

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10