Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Gran Turismo 3: A-Spec

Playstation 2
Gran Turismo 3: A-Spec
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    20 juli 2001
  • Utvecklare
    Polyphony Digital
  • Antal ägare
    498
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.2

Speltest av knobblin_91

Inskickad av knobblin_91 den 08/07 -05 14:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Du kan börja med att starta spelet om du ska spela det.
Ta licens (du kan börja med att ta den första) och köp en billig bra bil. Din startvaluta är 10.000 Cr så du måste köpa en bil under det priset. Sen är det bara att välja en bana och vinn så får du pengar och vinn mer och få mer pengar och till slut så kan du köpa en bättre bil och vinna mer pengar. (Ju svårare bana det är.) Ta dom lite svårare licenserna för att köra mera banor. Ett tips är att man kör endurance race och super speedway. Där KAN du vinna en formula-1 bil.(polyphony 1) Jag vann den på mitt tredje försök.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett superbra spel som är värt pengarna. Man kan bli lite less på att bara köra hela tiden men det är kul ändå. Ett roligt spel med (nästan) gudomlig grafik. Det är nästan lite mesiga motorljud, skulle gärna ha lite mer muller på muskelbilarna. Det står att det är en v8:a men den låter som en vespa. Där blev jag besviken men spelet är strålande ändå.

Betyg till spelet
Grafiken är tipp topp, helt underbar. Den kanske inte är det bästa i världen men det är ändå bra. Spelkänslan är strålande och åter strålande. Skulle sitta klistrad framför spelet om jag inte fick spela max 2 timmar per dag.
Ljudet är nästan mesigt som jag sa tidigare. Hållbarheten är väl som den är. Men spelet är gudomlit enligt min åsikt.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9