Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: Vice City Stories

Playstation 2
Grand Theft Auto: Vice City Stories
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  9 mars 2007
 • Utvecklare
  Rockstar Leeds
 • Antal ägare
  126
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7.6

Speltest av GTAfreaknr1

Inskickad av GTAfreaknr1 den 13/04 -09 12:27

Handling / story / vad man gör i spelet
Den glamorösa staden Vice City, året 1984. En vakt hälsar med en vinkning åt lastbilen som körs in i Fort Baxter, huvudbasen för VC:s US Armé. En muskulös, mörkhyad ung man kliver in i sergeant Jerry Martinez kontor. Denne man är Victor "Vic" Vance, en 28-årig korpral som verkligen har behov av pengar och bättre rykten, nämligen är hans bror Lance och hans mamma Janet beroende av droger, samt har den fjärde familjemedlemmen och brodern Pete Vance en starkt verkande astma. Martinez som tycker att hans karriär verkar som en rolig vits (eller så tycker han också att livet verkar), utnyttjar han den hårda Vic. Drogtransport, allmän massacré, inande av fordons hjul, drama, bedrägeri... Välkommen till Vice City, drömmars och dess förintans stad! Vice City är i din makt som en stor sandlåda. Medan du gör de här uppdragen åt Jerry, blir han överman åt satden, så blir han fiende tilll Vic och vän åt de största namnen; Armando och Diego Mendez, de mäktigaste drogherrarna i Vice Citys region. En mängd med andra kriminella ska du stå tjänst för; en fiende kan lika väl vara det om den har gissla. Phil Cassidy, Reni Wassulmaier, Umberto Robina, Lance Vance, Ricardo Diaz, Bryan Forbes osv. de kan bli kumpaner, medan några blodsfiender. Använd dig av vapen, utnyttja bilar, motorcyklar och andra fordon för att hinna i tid vart som helst. Kontrollera ditt imperium med Lance och krossa de andra gatugängen. Spela minispel, gå fritt i stan. Rädda familjen från tiggarens gatuhörn. En himla bra kombination, va?!

Vad jag tycker om spelet
Som en Grand Theft Auto-freak måste jag ju ge en 9/10 som det minsta vitsordet. Rockstar Games är min favorit bland spelmakare, och detta exemplar ska inte föras i skugga. Den snygga Vice City, baserad 2 år före Grand Theft Auto: Vice Citys händelser, med sina fåniga och suspekta invånare, dess livliga händelser då mitt i allt du får hela armén efter dig om ett brott, uppgifter, mängder av vapen från en vanlig kniv till Dragunov SVD-1 snipern och massvis av andra prylar, så får du som en ägare till en klar bild att Rockstar är i skick.

Betyg till spelet
Grafiken, ja! En solklar 10/10 för det pga. att man nu tänker efter så är det inte så enkelt att göra spelet så realistiskt som möjligt (?), och spelet ser väldigt skönt och fint ut med nästan riktiga hus, folk och de andra nyttogrejerna. För allt det jag skrivit skulle då spelkänslan vara en nia, men inte en hel tia av småsaker. Ljuden var den ända förklaringen, varför jag sänkte vitsordet. Vapnens ljud är riktigt okej samt levande Vice Citys ljud som folket förorsakar. Inte den minsta lilla störning har jag upplevt under de tusentals timmar, som jag Grand Theft Auto: Vice City Stories har spelat.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9