Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: Vice City Stories

Playstation 2
Grand Theft Auto: Vice City Stories
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  9 mars 2007
 • Utvecklare
  Rockstar Leeds
 • Antal ägare
  126
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7.6

Speltest av Gangsta_D

Inskickad av Gangsta_D den 25/08 -08 11:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om Victor "Vic" Vance som har gått med i Armén för att betala hans sjuke bror Pete´s räkningar. Spelet utspelar sig två år innan Vice City och i GTA Vice City Stories får man följa Victor på hans resa till makten.
Det börjar med att man får jobba åt Jerry Martinez som är Sergant vid Fort Baxter Air Base. Men efteråt blir det så att Victor blir utkastat ur armén. När han blivit utkastad ur Armén börjar han istället jobba åt den skjutglade Phil Cassidy. Man träffar sedan fler personer som man får jobb av. Victor behöver pengar och är även besatt av att hämnas på Martinez.

Vad jag tycker om spelet
Det här är ett väldigt roligt GTA-spel. För att vara exakt så är det 92 uppdrag i Storyn som är rätt passande. Det är bra för att man kan simma, flyga flygplan,rekrytera gängmedlemmar och mycket som man inte har kunnat i dom flesta GTA-spelen. Det är inte så som i GTA San Andreas att man kan äta sig tjock, tatuera sig, klippa sig och sånt men man får däremot ta över andra gängs verksamheter så man tjänar mer pengar. Det är även bra att det finns T:ex Fyrhjulingar och polismotorcyklar. Det finns även många nya fordon som Jetski och nåt fordon som är väldigt bra att åka på sand och gräs. Det är ett jättekul spel som definitivt är värt att köpa.

Betyg till spelet
Nu när GTA IV finns så kan man inte riktigt säga att grafiken är bra men den duger. Grafiken får en 7:a.

Spelkänslan är jättebra. Det är kul att man kan rekrytera gängmedlemmar, simma flyga flygplan och sånt som man kunde i San Andreas. Spelkänslan får faktiskt en 10:a.

Ljudet är också bra. Inget dåligt med det. Bra låter på radion. Jag ger ljudet en 8:a.

Hållbarheten är bra. Fast inte lika bra som i San Andreas. Men det finns ju så mycket att göra. Hållbarheten får en 8:a.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10