Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: Vice City Stories

Playstation 2
Grand Theft Auto: Vice City Stories
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  9 mars 2007
 • Utvecklare
  Rockstar Leeds
 • Antal ägare
  126
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7.6

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 26/05 -08 12:19

Handling / story / vad man gör i spelet
Victor Vance är en Soldat i den Amerikanska armén. Hans ledare Jerry Martinez blandar in Vic i drog affärer vilket går emot Vics moral. Vic blir senare sparkad från armén bara för att Jerry gömt droger inne i Vics rum. Vic börjar jobba för Phil ( GTA III, Vice City och Liberty City Stories ). Phil har också en nära vän vid namn Marty som hotar hans fru och deras barn. Som tiden går så träffar Vic nya människor hela tiden som han börjar jobba åt.

Senare så kommer Vics bror Lance Vance in i staden. Tillsammans bestämmer dom sig för att sätta stopp för Jerry Martinez och hans vänner. Men det värsta av allt är att Lance ställer till med mer trubbel än Vic någonsin anat.

Vad jag tycker om spelet
Detta är ett grymt spel. Jag har spelat både denna versionen och den till PSP. Det är knappt någon skillnad på grafiken eller så. Nästan ingen skillnad alls förutom spel kontrollen då.

Detta är ett spel som alla måste ha som gillar GTA serien. Det som är mest roligt är att detta spelet utspelar sig innan spelet Vice City. Tyvärr så vet vi alla att Vic och Lance dör i det spelet. Det är mycket skillnad på Vice City (staden) i detta spelet. Det är mycket vackrare miljöer i detta spelet än i förra. Men som vanligt går det ut på att köra, skjuta och göra uppdrag.

+ Bra story, Grymt röstskådespeleri

- Ganska buggig grafik

Betyg till spelet
Grafiken får en sjua. Inte alls så bra grafik som jag trodde. Om dom skulle fixat till den buggiga delen så skulle det blivit bättre.

Spelkänslan får en åtta. Även om det bara går ut på att skjuta och så så gör storyn så mycket själv. Det känns som det vore en själv som var Vic.

Ljudet får en nia. Grym musik och röstskådespeleri men ibland så så känns allt för simpelt.

Hållbarheten får en nia. Man tröttnar aldrig på detta spelet. Det ända som är fel är att uppdragen kan vara lite för svåra ibland. Men det blir ju trots allt en utmaning.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8