Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: Vice City Stories

Playstation 2
Grand Theft Auto: Vice City Stories
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  9 mars 2007
 • Utvecklare
  Rockstar Leeds
 • Antal ägare
  126
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7.6

Speltest av sissi_barn

Inskickad av sissi_barn den 28/07 -07 11:15

Handling / story / vad man gör i spelet
I Grand Theft Auto Vice City Stories är man en person som heter Victor Vance. Han har kommit till Vice City (Miami) från sin hemstad (okänd) för att jobba för militären så han kan få pengar för att försörja sin familj. Men hans arbetsgivare i militären Jerry Martines har andra planer. Han tvingar Victor att hämta några droger och gömma dem i sin barrack.
En militär upptäcker senare detta och Victor blir utkastad från militären. Sen jobbar man för en massa olika personer tex Phil Cassidy, Umberto Robina och Gonzales. På sista uppdraget har en drogbaron, Richardo Diaz, hittat stället där Diego Mendez - en av två bröder som man försöker stjäla droger från håller sig gömd. När man kommer högst upp på byggnaden kommer Jerry Martinez i en helikopter och man dödar honom och Diego.
I spelet kan man välja om man vill gå runt fritt i Vice City eller göra uppdrag. Man kan tex köpa vapen och skjuta ner folk, sno bilar och massa andra saker.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett helt ok spel man det bjuder dock nästan inte på nåt nytt från föregångarna. Det enda nya är att man kan ta tag i folk och bryta nacken på dom och att det finns vattenskottrar med i spelet. Jag hade stora förväntningar av spelet. Däremot tycker jag att storyn är en av dom bästa som någonsin har skapats.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är bra men dåligare än jag hade förväntat mig därför får den 7/10.
Spelkänsla: Spelkänsla är mycket bra dock finns det vissa saker jag stör mig extremt på tex om en gubbe står mitt framför en och skjuter på en och man tar autosiktet så siktar han på en som kommer gåendes 20 m bort istället därför får den 8/10.
Ljud: Ljudet är verkligen urkasst helt enkelt. Dåligt med bra låtar på radiorna,Vapnena låter konstigt Därför får den 3/10.
Hållbarhet: Hållbarheten är så j#vla värdelös. Efter man har klarat alla storyuppdrag finns det några få extrauppdrag och göra sen kan man bara gå runt i staden vilket man tröttnar på på 10 min därför får den 2/10.
Totalt: Totalt är spelet helt ok men det är bara värt pengarna om man verkligen är en GTA nörd som jag Därför får spelet 5/10.

Totalbetyg: 5 Ljud: 3 Grafik: 7 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 8