Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: Vice City Stories

Playstation 2
Grand Theft Auto: Vice City Stories
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  9 mars 2007
 • Utvecklare
  Rockstar Leeds
 • Antal ägare
  126
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7.6

Fler fusk

Fusk

Inskickat av gameplayer01 den 11/07 -07 09:09

Här är en otrolig nyhet till alla Grand theft auto fans. Ifall du äger Grand theft auto: vice city stories, så kan jag berätta att det finns tre stycken ingångar till som jag kallar "Underground".

Du behöver bara hoppa in i en båt och sedan köra till Prawn Islands östra bro. Du åker vid kanten inåt mot ön. Du stannar motorn och hoppar från skrovet upp eller i vattnet nära insidan av ön. Då skall du hamna inuti bron. Därefter kan du hoppa ner i vattnet under Prawn Island. Du kan då se undersidan/rötterna på palmerna och inuti hus man inte kan vara inuti. Ifall du vill komma bort från detta så behöver du bara simma rakt ner i det svarta hålet. Du faller i cirka en minut och sedan är du på det ställe du skulle vart på marken. Ifall du simmar till höger, när du är inuti ön så simma ned vid spetsen av vattnet åt höger. Du kommer att ramla ned till byggnaden som är ovan jord. Där du är. Men den här byggnaden är nere mitt ute i hålet. Tyvärr så dör man när man landat på den, men som sagt så är det en kopia av huset ovanför dig. Ifall du lyckas vara vid liv efter fallet, så kan du vandra inuti byggnaden.

Ett annat sådant ställe är Starfish Islands
västra bro. Du gör samma sak med båten och hoppar inåt ön. Du hamnar inuti och ifall du vill bort så simmar du ut i stupet som sagt.
Ifall du vill simma längre sträckor, så simma när det är vågigt. Då finns det ett ställe strax bredvid bron som du kan hoppa upp på och vila.

Det sista stället som du kan komma under jorden är vid den långa bron
som länkar de båda stora öarna ihop. Det är den nedersta långa bron. Där hoppar du från skrovet inåt ön under bron. I den bron är det trångt så du får hoppa mycket till du kommer ut till vattnet. Nu är du under hela första ön! Du kan simma runt under hela ön och det är som under alla andra öar, ett stort hål i mitten ifall man vill ut.

Det underlättar din utforskning om du har klarat "Beach Patrol" nivå 15.
Då blir du aldrig trött och drunknar inte när du simmar.

===

Här är två allmänna tips. Ifall du vill ha något som skyddar lite mer så klara då alla 15 nivåerna i polisfordon såsom polisbil, swat truck, rhino, VCPD wintergreen eller en Hunter. Du får starkare armor som symboliseras av en + ikon bredvid din body armor uppe i högra hörnet.
Ifall du har lite stålar så spela "Fire Copter" med en brand- helicopter. Ifall du lyckas vatten bomba bränderna fort, så får du en hög bonus- på 2000-3000$.

===

Om du är trött på att din gubbe inte orkar springa från det mest simplaste som en tjockis, så klara alla 15 nivåerna i "Paramedic" uppdragen.
Då blir du aldrig trött.

Om du har ont om pengar men behöver ammunition, så klara "Phil´s shooting range" uppdraget. Då reduceras priserna i "Ammu-nation" en aning.

===

Här är några roliga saker som jag kan berätta. Ifall du kör med en Tropic(båt) under en bro in mot den västra sidan av bron som länkar washington beach och starfish island, så när vågorna kommer hoppa från taket och så fastnar du med halva kroppen. Det här kan vara svårt att få till men ifall du trycker på hoppa-knappen så fort du kan när du är inne med halva kroppen så kan det hända att gubben skakar. Han skakar så fort att Han ser ut som ett monster med två huvuden och fyra armar.

/ gameplayer01

Fusket har betyget 4.71 (7 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

simon98 den 09/03 -08 18:20
BRA FUSK MANEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pimpfreddo den 23/07 -08 14:30
coolt men vad ska man med fusket till?

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.