Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: Vice City

Playstation 2
Grand Theft Auto: Vice City
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 november 2002
  • Utvecklare
    Rockstar North
  • Antal ägare
    1094
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.7

Speltest av U_AND_ME

Inskickad av U_AND_ME den 15/01 -06 21:27

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet är man personen Tommy Vercetti. i början får man se en film om när Tommy och några andra ska lämna över pengar till en kille. dom åker bil dit och när dom är där sitter föraren kvar och väntar. Tommy och några andra går ut och precis när dom ska lämna pengarna blir dom attakerade och Tommy är den ända som klarar sig. Tommy hoppar in i bilen och dom åker iväg. Och sen börjar spelet! Man ska fixa fram nya pengar genom att jobba åt folk och göra uppdrag.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt bra och roligt. När jag började spela ville jag bara springa runt och göra roliga grejer men sen började det bli roligt att göra uppdrag. men spelet har väldigt bra rörelser förutom att munnarna inte riktigt hänger med. Och det är ju klart att huvet inte flyger av utav ett sniper-skott i verkligheten. Men det här är ju fantasi.

Betyg till spelet
Grafik: Bra grafik! Bilarna ser verkliga ut. Men det var det där att man skulle ju kunna göra fler sorters ansikten och kroppar. för det blir svårt om man till exempel "jagar" någon och så springer hon eller han runt hörnet och när du kommer runt så är det två likadana där! Förvirrande! Men ändå en 7:a!
Spelkänsla: Känns verkligen inte som om du är med i spelet så en 4:a!
Ljud: Väldigt bra ljud! Man hör när man skjuter med någonting och man hör när bilen startas och man hör när man skär någon med samurajsvärdet. En solklar 9:a!
Hållbarhet: Jag skulle kunna sätta en 10:a men när man sätter sig i en helikopter så måste man vänta en stund annars om man kör direkt börjar spelet hacka och man måste starta om! så det blir en 8:a!

Totalbetyg: 7 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 4