Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto III

Playstation 2
Grand Theft Auto III
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  26 oktober 2001
 • Utvecklare
  DMA Design
 • Antal ägare
  694
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 27/06 -07 22:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Gran Theft Auto 3

Det här är det första Grand Theft Auto spelet som utspelar sig i Liberty City. Du är en utav dem flera gangstrarna på spelet som ska göra olika uppdrag för att kunna ta dig vidare i dem olika delstaterna. Dem delstater som finns är:

Portland:
Det är i Portland som det hela börjar. Här ska du klara alla uppdrag åt maffian för att senare kunna ta dig vidare till Staunton island.

Staunton island:
Hit kommer du när du klarat alla uppdrag i Portland. Här finns också lite fler saker att göra som t.ex köra båt m.m.

Shoreside vale:
Det är hit du kommer sist av allt. Här ska du klara dem sista uppdragen för att klara ut spelet.

Som du kanske förstått så ska man göra uppdarag till olika personer i spelet. I GTA 3 kan du du köra bilar, båtar och så kan du åka tåg, och även flygplan.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker Gran Theft Auto 3 är ett bra spel med många roliga uppdrag att göra och mycket coola vapen. Doc så är grafiken och spelkänslan inte lika bra som i dem senaste Grand Theft Auto spelen. Det är ändå ett ganska så okej spel fast att det inte är så jätte mycket saker att utforska för uppdragen är svåra och roliga att göra. Efter att du klarat spelet blir det förstås inte så mycket att göra så därför blir hållbarheten inte heller i top.

Betyg till spelet
Grafik:

Grafiken är inte den bästa. Det mycket som inte är bra med den, bland annat så är det gubbarna på spelet. Dem rör sig konstigt och kan se lite lustiga ut. Det blir en 4:a.

Spelkänsla:

Nja, spelkänslan är heller inte så bra. Slagen är dåligt gjorda så därför blir det ingen riktigt bra spelkänsla men det funkar alldeles utmärkt endå. Det får bli en 4:a här med.

Ljud:

Ljudet är väll sådär bra. Det enda jag skulle kuna klaga på är när man får ett slag på sig eller när man sjuter. Då låter det inget vidare annars är det inget specielt med ljudet. En 6:a här.

Hållbarhet:

Som sagt så är alla uppdrag roliga att göra men det är doc inte så roligt om man vill gå runt fritt i städerna. Det är endå ganska bra hållbarhet, jag ger den en 6:a här med.

Totalbetyg: 5 Ljud: 6 Grafik: 4 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 4