Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto III

Playstation 2
Grand Theft Auto III
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  26 oktober 2001
 • Utvecklare
  DMA Design
 • Antal ägare
  694
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.4

Speltest av Biffen_2005

Inskickad av Biffen_2005 den 18/12 -05 11:18

Handling / story / vad man gör i spelet
I början ska Claude "han man spelar" råna en bank med sin flickvän Catalina men hon bestämmer sig för att skjuta honom och åker iväg med pengarna. Claude bli arresterad av snuten och några Cartels spränger bron när dom har hunnit över. Så Claude får åka över hela Liberty City för att göra jobb åt nattklubbsägare, maffiabossar, Yakuzan och andra människor.

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet är ganska kul. Det finns mycket att göra t.ex. som att göra sidouppdrag som taxiuppdrag, släcka bränder på bilar och döda massor av kriminella med bilar Hidden Packages som du får ett vapen efter varje 10 och det finns rampage där du ska döda eller förstöra några obejkt under en kort tid.

Betyg till spelet
Grafiken är ganska bra. Det är bra gjorda bilar byggnader och människorna är sådar. Deras ansikten är lite fyrkantiga. Spelkänslan är ganska bra. Det är inget att klaga på. Ljudet är jättebra. Man hör tydligt när dom skriker och när man skjuter. Hållbarheten är bra man tröttnar aldrig på spelet. Om man har gjort uppdragen är det bara att gå ut och terroisera staden.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7