Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto III

Playstation 2
Grand Theft Auto III
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  26 oktober 2001
 • Utvecklare
  DMA Design
 • Antal ägare
  694
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 01/08 -05 21:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Du dödar, räddar liv, spränger bilar. Du börjar att göra lätta uppdrag och får lite pengar men sen får du mer och svårare uppdrag. Du kan jobba som polis ambulans ,taxi, FBI , Militär. När du har dödat doms chef så hatar alla maffior dig du får det uppdrag av yakuza för dom andra lurar dig och sen kommer yakuza och hjälper dig. När du har dödat doms chef så är det bäst att du inte går till 1 ön, maffiorna kommer att skjuta dig med alla vapen och då sprängs din bild direkt och då får du göra om allting. Du kan ha pansar vagn, taxi och ambulans , polis bil, FBI bil men du kan ha andra bilar också . Du kan få en snabb bil där du lägger bomb i bilarna finns det en ruta skut den och ta bilen där den är så snabb och skön och du kan göra koder i spelet men det är fegt =P. Du kan kan göra pengar kod som är : VÄNSTER, VÄNSTER, HÖGER, HÖGER så får du 1000$ du kan göra massa andra fusk som springa snabbt om du gör det 2 gånger så blir det snabbare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet äger och jag har det själv här hemma jag spelar det ibalnd men mest spelar jag Gta Sanandreas för det är grymmare och bättre.Man kan åka tåg på Gta III men inte på vicevity man kan åka mopped på vicecity men inte på Gta III det var dåligt ! Om du spelar Gta III så kommer du att bli galen det är så grymt när jag köpte det så visste jag ingen sen lärde min brosa mig jag tog alla packet som vara jätte svåra borde inte vara så svåra jag fick tag på 1 på 1 dag det var dålig =P

Betyg till spelet
Grafiken är helt underbar på ps2 och det kommer inte att finnas på ps1 då kommer att grafiken vara helt dålig så dom tog ut det på ps2 istället så jag ger grafiken en fin liten liten 10.

Spelkänslan är jätte bra jag har en spelkänsla för det så jag ger spelkänslan en fin liten liten 10.

Ljudet är så bra när man springer, skjuter, pratar, åker bil och åker tåg så hörs det jätte bra så jag ger ljudet en fin liten 10.

Hållbarheten är jätte bra eftersom att spelet är lång så jag ger hållbarheten en fin 10

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10