Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto III

Playstation 2
Grand Theft Auto III
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  26 oktober 2001
 • Utvecklare
  DMA Design
 • Antal ägare
  694
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.4

Speltest av GTA_champ

Inskickad av GTA_champ den 15/05 -05 18:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Du ska göra ett rån med dina komanjoner. Men när ni utför rånet får flickan pengarna och dödar nästan dig. Hon flyr honan polisen och lämnar dig i sticket. Polisen kommer och griper dig och ska ta dig till fängelset. FBI och polisen ska göra en fångtransport till Staunton Island fängelse. När dom kör över Callhan brigde sprängs bron av ett lokalt gäng. Gänget räddar dig och dom enda som överlever är du och Eightball (Din första vän). Du ska döda flickan, men det är lättare sagt än gjort.

I spelet så kommer du att få många vänner och ovänner. För att kunna döda flickan måste du ta dig genom 3 världar. Du börjar arbeta hos en Pub ägare i första världen (Lugi). Sen tar du dig högre och högre upp i brottslighetens bana.

För övrig kan du köra bonus uppdrag som Polis, ambulans, Taxi och brandkår. Du kan också försöka hitta alla 100 hidden som finna gömda i spelet. Annars är det precis som i dom andra Gta spelen, att gå runt och döda personer m.m.

Lycka Till!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt roligt och spännande. Det är bland annat så bra och roligt för att det är så bra Story och många roliga uppdrag. En dålig sak är att det finns så få vapen och att man inte kan köra så många olika bilar som i Vice City. Det är väl lite för blodigt i bland, så är du under 18 bör du egentligen inte spela detta spelet. Men annars är allting toppen med detta spelet.

Betyg till spelet
*Grafik*

Grafiken i detta spelet är långt i från bra kan man säga. Det är alltid mörkt eller bara klart väder. Det är lite tråkigt för att ofta blir det extra svårare att göra uppdrag och sånt när det är så dålig grafik.

*Spelkänsla*

Spelkänslan är det inget fel på i detta spelet snarare tvärtom. Man känner nästan att man skjuter på riktigt och kör bil på riktigt i spelet.

*Ljud*

Ljud är både bra och dåligt faktiskt. Det dåliga är att man hör samma ljud hela tiden när man skjuter. Det som är bra (Jätte bra) är att man kan lyssna på kända låtar i bilen.

*Hållbarhet*

Spelet håller ett tag ca 1 år i.a.f för mig. Efter man har klarat det kan man ändå fortsätta och döda och jobba. Så den är toppen. Jag rekommenderar detta spelet stort köp det nu om du inte redan har det hemma.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 7 Grafik: 4 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9