Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGoldenEye: Rogue Agent

Playstation 2
GoldenEye: Rogue Agent
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  22 november 2004
 • Utvecklare
  EA Games, Dreamworks Games
 • Antal ägare
  217
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 10/06 -05 12:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar med att du kör en simulator i MI6 med bond i fort knox. Bond dör och M säger att du är anledningen till att Bond dör och du börjar jobba för Auric Goldfinger. Du ska kämpa mot Dr.no och hans grupper. Du har också blivit av med ett öga och du får ett gyllene öga som du kan se genom väggar och sånt, vilket ger dig kodnamnet Goldeneye.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är roligt men de är få uppdrag men dom är ganska långa. Det är också roligt att man kan ha två vapen. Grafiken är bra, bättre än everything or nothing i allafall, tycker jag. Spelkänslan är bra, ljudet är bra och hållbarheten är också bra. Det är pckså roligt att få möta Oddjob, Pussy Galore, Dr.No och Goldfinger i detta spel. Det är synd att man inte kan spela med datan i multi playern.

Betyg till spelet
Grafiken är bra så den får en 10, spelkänslan håller länge tycker jag så den får en 10, ljud är bra på vapnen och rösten på skurkarna och Goldfinger är bra så den får en 9 och hållbarheten håller så den får en 10. Nästan allt tycker jag är bra i spelet så köp det, ni kommer tycka det är kul, jag tyckte det var kul för första gången.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10