Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGod of War

Playstation 2
God of War
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  8 juli 2005
 • Utvecklare
  SCE Santa Monica
 • Antal ägare
  108
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9

Fler fusk

Tips

Inskickat av Swe_meatball den 12/09 -05 09:52

En Guide med Tips/tricks till GOD OF WAR!

VAPEN/MAGI:
Uppgradera alltid Blades Of Chaos först till högsta Lvl! Sen ska du spara så du har till att uppgradera Army Of Hades (14.000 orbs) den äger!
Efter det uppgradera Rage Of Poseidon och sedan Medusas Gase och Zeus Fury. Uppgradera bara Blade Of Artemis om du har orber kvar efter detta för den e kass! Skadar bara hyfsat ingen range eller kombos!

BOSSAR:
Hydra 1 och 2
Inga speciella tips där bara slå och blocka!

Boss hydran
De två första ska du slå tills de typ svimmar och lägger sig ner då ska du upp på lådorna som är till höger/vänster om dom. Hoppa upp till den översta lådan sen ska du över på en platta med den spetsig pig i botten. När du landar på den så spetas den så den inte kan röra sig! (Rätt så händigt att den plattan var där)
Om du inte gör detta snabbt nog får hydran live igen!
När du e klar med dom så ska du upp till över huvet den ska du bara slå på och Poseidion Rage är väldigt bra på den för du får mana hela tiden! När den ligger ner tryck rundning snabbt som bara den gör det tre gånger sen fjärde en kombo och den är DÖD!

Medusa
Det är bara till att slå men det snabbaste sättet att döda henne är att hålla inne triangel (jag skriver triangel så ingen ska kommentera trekant)
Så att hon flyger upp i luften och du efter och tryck sedan rundning tills hon får en cirkel över huvudet och då sliter du huvudet av henne! (Rulla alltid när hon försöker göra dig till sten för då kan hon inte träffa!)

Minotaur
Ja du den e stor! När den kommer spring upp för trappan till det stället där det finns en spak. När du e där ska du slå den och undvika attacker sen när alla Minotaurens ventiler brinner så ska du hoppa ner efter den och trycka rundning och sedan göra den kombon så gör du det 2 gånger tror jag sedan ska du bara slå så slits armor bort och sen är det också bara att slå för allt vad svärden håller och då när hans liv är nere på noll då ska du skjuta en stock igenom honom och han dör och du kan gå igenom porten! (Efter det och du har varit i ett rum så får du Army Of Hades!)

ARES
På honom ska du BARA andvända Army Of Hades (den slaktar honom!)
och sen ska du bara slå honom tills han knappt har något live kvar då ska du göra en kombo (den som visas ovan för hans huvud) och sedan är han DöD!.....Trodde du ja! Då sugs man in e en annan dimension typ där man möter sig själv..... Gånger typ 500! Kom ihåg att spara mana från Ares till detta!

Kratos...
Skydda din familj från dig själv! Ja det var nåt nytt! Iallafall du ger liv till dom genom att trycka rundning använd attacken när du trycker fyrkant, fyrkant och sedan fyrkant som du håller inne den slår borta alla!
(För denna attack behöver du Blades Of Chaos i lvl 4 elr 5!)

Ares för sista gången!!
Ja nu har du ett annat svärd och ingen magi men det är bara att slå och ibland blir det att man ska trycka rundning så snabbt man kan det attacken äger! Sen när han är död e saken klar du har klarat det... Du har lyckats döda en gud!!
Ja det var alla bossar jag minns!

Extra kostymer:
När du klarar spelet på vilken nivå som helst så får du en sak som heter God challengs! Och när du har klarat det så får du fem nya kostymer som du kan ha när du startar ett nytt spel (kan inte användas på God Mode) och dom är:

Chef of War
Damage Power 100%
Defense Power 100%
Magic 300%
Health 150%
Experience 100%

Bubbles
Damage Power 50%
Defense Power 100%
Magic 150%
Health 300%
Experience 100%

Tycoonius
Damage Power 200%
Defense Power 25%
Magic 100%
Health 100%
Experience 400%

Dairy Bastard
Damage Power 50%
Defense Power 100%
Magic 200%
Health 200%
Experience 200%
Bonus: Dairy bastard har oändligt med magi!

Ares Armor
Damage Power 200%
Defense Power 400%
Magic 100%
Health 200%
Experience 200%

Saker att låsa upp:
Dom två första är upplåsta från början tror jag och dom andra får du genom att spelet på vilken nivå som helst! De andra två och secret messages 1 får du genom att klara God Mode! (Du får God Mode genom att klara spelet på vilken svårighets grad)

SECRET MESSAGE 2:
Det får du genom att göra Lance of fury (den när du håller inne L1 och sedan rundning) vid statyerna av Minotauren och Ares. Det står att du får två hits om du gör rätt och fyra om du träffar båda samtidigt! Det tar ett bra tag men det går! När båda statyerna är sönder kommer det! (Fett roligt tycker jag)

Om du inte orkar eller inte kan klara spelet på God mode så fråga om ni vill vet vad secret message är eller så (jag har klarat det på God Mode)

Ja du det var allt jag kan komma på för tillfället om jag kommer på mer så skriver ja det också!

Komentera och betyg sätt gärna!/Swe_meatball

Fusket har betyget 7.64 (10 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 5 kommentarer:

majin_lordi den 23/07 -06 16:55
hur för man andra skölden till dörren med två riddare

majin_lordi den 13/09 -06 19:09
eeeeh nu vet jag hur man gjör med dörrarna.

men jag har fasnat vid ett annat ställe nu (skit)

man ska sådär liksom bara asså ta några klossar och bilda en bild med någons konstig själ

majin_lordi den 13/09 -06 19:09
hur gjör man det ????????????????????????

Alexander200 den 26/10 -06 12:41
BBOR NÅN AV ER  I UPPSALA SOM KAN HJÄLPA MEJ ELLER?

Samme961 den 08/02 -07 15:11
man ska först ta boxen me ste o ställa sej vid trappan och kikka till boxen så den hamnar på knappen och sen ska man rulla igenom o göra lite saker tex. slakta monster, balans gång. sen har du skölden

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.